keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Keskiviikkoa

Tänään paistoi aamulla aurinko! Ei vaan voi herätä huonotuulisena, kun aurinko paistaa makkariin jo aikaisin aamulla ja saa rauhassa herätä valon keskelle. J on täällä edelleen kipeänä, mutta se ei vaan oikein osaa sairastaa. Kuulin nimittäin jo ennen kahdeksaa sen puhuvan puhelimeen ja siellä se sopi aamupalatreffejä kahvilaan. Kuka kulkee ja menee kipeenä pitkin kyliä! Eihän tolla keinolla voi parantua. 

Tänään oli jälleen työpäivä, mutta ehdittiin kissojen kanssa nauttia rauhassa aamiaista ja lukea nettilehdet ja suosikkiblogit läpi. Kissatkin kylpi auringonvalossa sängyllä ja oli pakko napata muutama kuva niistä kauniista nautiskelijoista. 




Sisarukset nauttivat oikein antaumuksella ja aukasin verhon kunnolla auki, jotta ne saisi mahdollisimman paljon aurinkoa. Ne kyllä rakastaa lämmintä. Talvella täällä asunnossa on aika viileetä ja välillä ne meneekin sängynpäätyyn tyynyjen ja patterin väliin makaamaan, jotta saisivat ittensä lämpimäksi.

Tänään muuten onneksi kuulin J:ltä, että päästään taas sunnuntaina katsomaan asuntoa meille. Se on tässä ihan lähellä, mutta aika paljon isompi eli kävisi paremmin kuin hyvin. Tykkään asua keskustassa, kun omaa autoa ei ole käytössä ja työpaikka on täällä. Ja totta kait on kiva, että kaupat ja muutkin palvelut on aina lähellä eikä tartte lähteä bussilla postissa käymään :) Toivotaan että asunto on kiva ja saadaan se niin päästään muuttamaan! 

Tänään tulee telkkarista meidän lempiohjelma Top Chef, mutta sitä ennen taidetaan itse leikkiä kokkeja ja tehdä kylmäsavulohileipiä. Ne on niiiin herkullisia. Hain torilta tuoretta kylmäsavulohta (pakettikala on vihoviimeinen ratkaisu omalla kohdalla, phyi..) ja S-marketista saaristolaisleipää, tilliä ja kananmunia. Jos ei niistä aineista koostu herkkuleivät niin ei mistään. Nam! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti