maanantai 27. helmikuuta 2012

Oscarit 2012

Oscarit jaettiin viime yönä jälleen ja nyt oli vuorossa jo 84. gaala. Itse en seurannut ohjelmaa telkkarista vaan tyydyin lukemaan uutiset aamulla nettilehdistä. Jostain syystä itselläni on mennyt ihan täysin ohi sellainen leffa kuin The Artist, joka voitti parhaan elokuvan Oscarin. Pitää ehkä katsastaa leffa jossain välissä, kun sitä kerran noin isolla arvolla muistettiin.

Iki-ihana Meryl Streep voitti parhaan näispääosan Oscarin elokuvasta Rautarouva. Ei olla ehditty J:n kanssa käydä katsomassa vielä kyseistä leffaa, mutta ehkä sekin vielä keritään näkemään. Parhaan miespääosan pystin sain Jean Dujardin elokuvasta The Artist. En ole aiemmin kuullutkaan koko näyttelijästä, mutta ilmeisen osaava ammatissaan. 

Pystien lisäksi gaalan tärkeintä antia on ehdottomasti vaatteet ja kokonaisuudet joita illan juhlivat päällään kantavat. Jälleen siis selasin nopeasti illan voittajat läpi ja siirryin sitten tarkistelemaan millaisia iltapukuja punaisella matolla tällä kertaa oli näkynyt. Suuntasin The Oscars -nettisivuille selaamaan kuvagalleriaa punaiselta matolta ja aika ihania pukuja sieltä löytyikin!

Parhaimmat puvut olivat omasta mielestäni seuraavat  gallerian selauksen perusteella:

Giuliana Rancicin valkoinen unelma oli todella kaunis ilmestys punaisella matolla. Puku on malliltaan kauniin linjakas ja väri ihanan raikas valkoinen. Valkoisia pukuja näkyi aika paljonkin punaisella matolla tänä vuonna.  
Emma Stone oli saapunut gaalaan näyttävän värisessä puvussa, jonka malli oli ihanan neitimäinen. Suurikokoinen rusetti kauluksessa teki pukuun hienon ilmeen ja olikin puvun katseenvangitsija. Onneksi puku oli muuten simppeli ja pysyi näin tosi tyylikkäänä. Sopi kantajalleen loistavasti. 

Kolmantena oli pakko ottaa esille kullansävyinen puku, jota Stacy Keibler kantoi kauniisti punaisella matolla. Ensimmäisen kerran kuvaa katsoessa olin ihmeissäni, että mikä ihmeen viritelmä naisella on päällään, mutta hieman aikaa pukua katsottuani huomasin sen kauneuden. Naisen kroppa on niin kauniin siron mallinen, että hän pystyy kantamaan puvun ilman että se on mauton. Hiusten kauniit laineet vielä täydentävät kokonaisuuden ja korvakorut ovat kuin piste i:n päälle :) 

Muita todella kauniita asuja olivat mielestäni nämä:

Joukossa on onnistuneita värivalintoja ja tyylikkäitä malleja. Yksinkertainen on jälleen kaunista :)

Muutamia omasta mielestäni hieman epäonnistuneita kokonaisuuksiakin on pakko ottaa esille. Enemmän selasin vain vauhdilla niiden hieman huonompien kokonaisuuksien ohi ja koitin löytää kaikki kauneimmat asut, mutta nämä kuitenkin osuivat silmään: 

Anna Farisin yllä nähty paljettipuku oli mielestäni todella epäonnistunut valinta. Vaikka paljetit ovat olleet suuri juttu jo pidemmän aikaa niin niiden kanssa pitäisi kyllä olla varovainen. Mielestäni niillä ei kannattaisi verhoilla itseään päästä varpaisiin ihan näin rohkeasti. Pikkujouluaikaan oli ihania pikkumustia jotka oli paljetein koristeltuja, mutta tämä on hieman liikaa. Puvun malli on kaikenlisäksi todella epäimarteleva..

Angelina Jolien yllä nähdään yleensä aika upeita asuja ja oletin nytkin, että tämä pariskunta edustaa tyylikkäänä ja upeissa puvuissa. Angelinan asu on kuitenkin turhan raskaan oloinen sametin vuoksi ja halkio pukuun kuulumaton. Miksi kalpeaa jalkaa pitää kaikenlisäksi puskea joka kuvaa? Nyt ei vaan mielestäni onnistuntut.. Meikki ja hiuksetkin ovat hieman suttuiset.

Upeita iltapukuja on aina ihana katsella ja tutkia ja samalla voi haaveilla, että pääsisi joskus itsekin suureen juhlaan jonne voisin valita mitä tahansa päällensä mitä on haaveillut. Tuskinpa Oscareihin on kutsua tulossa, mutta ehkä jotain pientä edes vielä tulee jonne saa oikein iltapuvun päälleen laittaa. Ihanaa olisi! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti