maanantai 20. helmikuuta 2012

Tämä päivä

Tänään oli vapaapäivä joten luvallista laiskottelua oli tiedossa, hahaa! Olen loistava siinä. Päivän suunnitelmana oli terrorisoida tekstiviestein J:n työpäivää, joka normaaliin tapaan heräsi jo kuudeksi töihin. Sain aikaiseksi vain muutaman turhan viestin ja yhden puhelun, joka loppui J:n työkiireisiin. Ihme työpaikka, kun ei ehdi oman tyttöystävän turhia kuulumisia kuunnella :D Aamupäivä kului hömpän parissa, kuten vapaapäivinä kuuluukin ja tänään sen virkaa ajoi mikäs muukaan kuin The Hillsin kolmannen kauden jaksot. Jäin sarjaan koukkuun oikeastaan vasta loppukausien aikaan ja alkujaksoja näin vaan sieltä täältä. Nyt olen paikkaillut tätä suurta vääryyttä ja päättänyt katsoa kaikki kaudet läpi, jotta todella tiedän mikä johti Heidi Montagen kymmenen kauneusleikkauksen putkeen. Se tyttö oli nätti ennen niitä leikkauksia! 

Mutta mikäs sitten muuttikaan päivän suuntaa kertaheitolla:


Postimies toi maanantain ilosanomaa ja pudotti luukusta uusimman ELLEn ja kyllä - jälleen juuri kulma edellä, jonka vuoksi itken krokotiilin kyyneleitä, koska se on rutussa. Lehti tuntui massiiviselta kädessä, joten päätin ottaa hyvän asennon sohvalle ja uppoutua uusimman numeron saloihin, joita ovat muun muassa vuoden parhaiden kauneustuotteiden esittely. Joukossa oli vuoden parhaan seerumin esittely, jossa Lukijoiden valinta -osaston oli voittanut Lumenen Vitamin C+ Ravitseva tehohoita. Pitäisiköhän testata, kun itse en vielä seerumia omaa? 


Nappasin esiin myös punaisen lakkani ja viilan, jotta olisin voinut vaihtaa vanhat lakat kynsissä uusiin, mutta se jotenkin jäi.. Mavalan punainen lakka sävyssä Bordeaux on ollut hyvä löytö sävynsä puolesta. En ole tosin aiemmin omistanut kuin yhden punaisen lakan China Glazelta, mutta tämä pikkuinen kyllä päihittää aikaisemman lakkani mennen tullen sävyn ja koostumuksen ansiosta. Pretty, pretty! 

Ruokasuunnitelmissa oli salaattia, joten jätin ELLEn kotiin odottamaan ja kävin hakemassa ainekset ruokaan, jotta J saisi mahaansa täytettä, kun tulee kotiin. Vuorossa oli perus broisku-salaatti johon laitoin kurkkua, kirsikkatomaattia, salaattia, rypäleitä, kananmunaa, persikkaa, punasipulia ja toki sitä broiskua. Kylkeen vielä raejuustoa, pestoa sekä taco dippi. Juomaksi vettä ja ruoka oli valmis, mums. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti