torstai 23. helmikuuta 2012

Aamua

J nukkui jo toisena aamuna perättäin pommiin eli oli töissä pari tuntia myöhässä. Eilen herättiin jollain ihmeellä yhtä aikaa ennen kahdeksaa ja sain kuskattua J:n puoli yhdeksäksi työpaikalle erittäin virkeänä. Itsehän siis palasin kuskauksen jälkeen kotiin lepäämään ja viettämään vapaata sillä vasta huomenna, perjantaina, on seuraava työpäivä. 

Tänään heräsin seitsemän aikoihin ja ihmettelin miksi meitä on edelleen kaksi siellä peiton alla vaikka oli aika valloittaa peitto kokonaan itselle ja nauttia pari tuntia unta peitonvaltiaana. J oli siis jälleen nukkunut pommiin ja soitti  ystävällisen kaverinsa hakemaan hänet töihin. Itse olen taas kotona kissojen kanssa nauttimassa vapaasta. Poika on päiväpeiton sisällä ja tyttö missä lie nukkumassa. Minä ajattelin pikkuhiljaa kasata kaapista itselleni herkkuaamiaisen rahkasta ja vaikkapa hedelmistä. Tällä hetkellä kupissa on Tiikerin päiväuni -nimistä teetä ja pikkuisen hunajaa makeutena.




Nyt vielä aamukuppeina käytössä Arabian Verso-sarjan mukit, joita oli myynnissä vain yhtenä kesänä ja hamstrasin itselleni tuolloin 8 kappaletta omaan kaappiin. Mukit ovat muodoltaan Teema-mukeja, mutta niissä on kaunis vihreä kuviointi pinnallansa. Sarjaan kuului myös sinisellä, pinkillä sekä oranssilla kuvioinnilla olevia mukeja, mutta ne eivät ihastuttaneet niin paljon väreillään kuin nämä Karpalo-nimiset mukit. Oma lempivärini on vihreä, joten ihastuin nopeasti mukehin ja olen edelleen tyytyväinen löytöön. Ehkä kohta aamuteen voi kuitenkin nauttia uusista Ego-mukeista.

ps. Onnea ruotsiin pienen tytön syntymän johdosta!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanalta aamulta! Itselläni on myös Versoja, tosin sinisenä 4 kpl. Harmittaa kun en tuolloin älynnyt ostaa niitä enempää. Oletko muuten nähnyt uudet Helsinki 2012 kotikaupunki-mukit? Ovat myynnissä vain tämän vuoden. Suloisia :) Ihana blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lumimarja! :)
      Enää Versoja ei taida oikein mistään löytää ? :/ Helsinki-mukit bongasin jossain lehdessä ja olivat aika hienoa, mutta kaapit ei anna periksi kaikelle mitä mieli tekisi! :)

      Poista