sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Herkkuja ja hömppää

Eilen illalla poikettiin hakemassa J:n työkaverin varastoista pari pussillista karviaisia meille. En ole ihan varma mihin niitä tullaan käyttämään, mutta nyt niitä ainakin on paljon. Samalla marjanhakureissulla poikettiin äitin luona ja katsottiin siellä Putouksen finaali. Paras sketsihahmo voitti ehdottomasti! Leena oli huikea alusta asti ja kannatin sitä koko kauden ajan. Totta kait Usko Eevertin jutut laittoivat nauramaan kerta toisensa jälkeen, mutta ehkä Leenassa parasta oli kuitenkin se, että sellaisia hahmoja ihan oikeasti on pilvin pimein :D Pakko jatkaa toisen lause loppuun ja säätää omiaan ja häslätä. Ihana hahmo. 

Nukuin viime yönä kuin tukki. Simahdin jo varmaan ennen yhtätoista illalla ja siitä jatkoin aamuun yhdeksään asti super sikeätä unta. Oli ihana herätä hyvin nukkuneena ja aurinko paistoi makkariin oikein kunnolla. Kissatkin oli energisiä ja vetivät rallia pitkin kämppää kuin viimeistä päivää. J oli herännyt jo paljon ennen mua, mutta se on kyllä hieman kipeänä raukka. Sillä meni nenu tukkoon jo meidän Tallinnan reissun jälkeen, mutta kuume ei noussut tai muutakaan kummempaa ilmennyt. Nyt viikonlopun aikana sen olo on kuitenkin mennyt aika flunssaiseksi, mutta toivotaan että selviäisi vähällä. Käytiin kyllä viime viikolla ostamassa sille hieman vitamiinilisää, kun sen ruokavalio koostuu aika pitkälti rahkasta ja salaateista tällä hetkellä. Ehkä vitamiinit on ehtinyt jo hieman tehdä taikojaan ja auttavat paranemaan pian!

Käytiin tänään syömässä aamupala kahvilassa, kun omassa kaapissa ei ollut oikein mitään ja kaupatkin aukesivat vasta puolelta päivin näin sunnuntaina. Oli herrrrrkullista vuohenjuustoleipää ja mustamarjateetä siihen juomaksi, nam. J: nappas hyllystä vielä pari kakun siivua ja lähti viemään niitä äipällensä sunnuntaitervehdykseksi. Itse livahdin kotiin parhaan sunnuntaiajanvieton pariin:

Kuvat: Weheartit

Olen The Hills maratoonissani jo yli puolen välin sillä tällä hetkellä menossa on neljännen kauden jaksot. Nyt mukana on siis jo Spencerin sisko Stephanie ja Heidin sisko Holly. Jännäksi menee vaikka suurimman osan loppukausien jaksoista olen jo nähnytkin :D Suhdedraamat ja ihanat vaatteet ovat koukuttaneet oikein kunnolla.

Tänään suunnataan illemmalla jälleen äipälle, koska siellä on kuulemma tarjolla laskiaispullia. Äippä on hieman myöhässä mutta parempi myöhään kuin milloinkaan vai? Pullia ennen pitäs kuitenkin keksiä jotain ruokaa ettei mennä mahat tyhjänä herkkuja ahmimaan. Vaikeaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti