tiistai 28. helmikuuta 2012

Aurinkopuuterin mysteeri

Jälleen kerran se kävi ja ottaa päähän! Aurinkopuuteri nimittäin on taas kerran palasina rasian sisällä. Eilen töihin tultuani ajattelin korjailla vielä hieman päivän meikkiä ja huomasin ikäväkseni, että Lumenen aurinkopuuterini on pienenä muruna.


Jokaisen aurinkopuuterini kanssa käy sama homma. Mistä se johtuu? Kun tuotetta on jäljellä vielä aika runsaastikin reunoilla, mutta keskeltä pohja näkyy niin pieni kolaus rasiaan ja sotku on valmis. Ei ehkä kannattaisi kuskata koko meikkipussukkaa mukana kaiket päivät, mutta minkäs teet kun se on tavaksi tullut. En osaisi lähteä liikenteeseen enää ilman meikkipussiani.

Mutta onko aurinkopuuterissa jotain erityistä, koska puuterimaisen poskipunani kanssa samaa ei tapahdu? Voin käyttää poskipunaa vaikka kuinka viimeiseen pisaraan asti ilman, että se hajoaa pieneksi muruksi. Ja merkillä ei ole kyllä tähän mennessä ollut vielä osuutta asiaan, koska käytössä on ollut niin Lumenen kuin Sensainkin aurinkopuuteria. Sama homma kaikkien kanssa. On tylsää laittaa hukkaan tuotetta, kun ehjänä siitä riittäisi vielä pitkäksi aikaa. Muruna en viitsi aurinkopuuteria säilyttää, koska siitä ei yleensä seuraa kuin sotkua ja tuotteen annostelukin on aika paljon hankalampaa.. Sitten mennään ruskea naamio naamalla pitkin kyliä ja vastaantulijoilla on hauskaa. Itselläni ei.

Nyt ohjelmassa on siis uuden aurinkopuuterin hankinta. Pitää katsoa tarjontaa, että minkälaisia kilpailijoita Lumenen aurinkopuuterini on saanut. Katsotaan onko haastajaa tarjolla vai mennäänkö edelleen vanhalla luottotuotteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti