tiistai 21. helmikuuta 2012

Väriä kevääseen ja kesään

Jo viime kesänä lehdissä, blogeissa ja katukuvassa näkyi aika paljon upeita ja kirkkaita värejä vaatteissa sekä asusteissa. Tänä keväänä ja kesänä into väreihin tuntuu vain kasvavan ja värit näyttääkin olevan se juttu pukeutumisessa. Itse en vielä uskaltaisi yhdistää paria tai jopa kolmea kirkasta väriä samaan asuun vaikka onnistuneet kokonaisuudet ovat upeita ihmisten asuissa. Itse ajattelin aloittaa kirkkaiden värien käytön rauhallisesti esimerkiksi yhdestä vaatekappaleesta, jonka ympärille kerään hieman neutraalimpia värejä. Fashiolistassa keräsin joku aika sitten pari kokonaisuutta Hennesin valikoimasta löytyvien oranssien perushousujen ympärille. Kokonaisuudet ovat melko samanlaisia; toinen ehkä enemmän rentoon kesäpäivään ja toinen pikkasen fiinimpi kokonaisuus vaikkapa toimistoon.

Oikealla puolella on siis perus valkoinen toppi, jossa on lisänä pikkaisen röyhelöä. Kengiksi löytyi söpöt pöllösandaalit, joihin itseasiassa ihastuin aika lailla ja koitin metsästääkin mutta niitä ei enää taida olla valikoimissa. Asusteeksi kaulaan statement-kaulakoru, jossa on juuri sopivasti pieni ripaus oranssia ja voilá! Vasemmanpuoleisen kokonaisuuden yläosa on hieman siistimpää, kauniisti laskeutuvaa materiaalia, jonka musta nappirivistö mielestäni kaipasi kaverikseen yksinkertaisen tyylikkäät mustat ballerinat. Ballerinat ovat itseasiassa Hennesin valikoimista ja löytyvät varmasti keväällä myös omasta vaatekaapistani. Sormeen hieman näyttävämpi sormus, jossa yhdistyy aika hienosti oranssin sekä lilan värit ja korviin sirot korvakorut. Molempiin asukokonaisuuksiin parhaiten sopii ainakin omasta mielestä joku neutraali laukku ja mikäs sen parempi valinta kuin MiuMiun Bow bag nudena.
Kuvat: Fashiolista 
Laittaisin kumman vaan kokonaisuuksista päälleni tulevina kesäpäivinä. Ja aika helpolla myös kokonaisuudet saa aikaan, sillä melko monelta löytyy perinteisiä valkoisia tai vaaleita vaatteita ja neutraaleja asusteita joihin yhdistää yksi hieman näyttävämpi väri ja kokonaisuus on valmis :)

ps. Kuinka hyvältä nuo oikeista marjoista ja hedelmistä tehdyt mehujäät oikein näyttää !? En ole suuri jäätelöfani vaan syön mielummin mehujäätä ja aioin todellakin kokeilla joku kerta itse kasata vastaavanlaiset herkut omaan pakastimeen odottamaan herkkuhetkeä. Ah nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti