perjantai 24. helmikuuta 2012

Perjantai

Tämä päivä kului mukavasti töiden parissa. Vaikka laitoin kellon soimaan melkein pari tuntia ennen töiden alkua niin meinasin silti myöhästyä, koska olen loistava kuluttamaan aikaan heräilemiseen. Nousen, siirryn koneelle lukemaan päivän uutiset ja ystävien facebook-päivitykset ja sitten suihkuun kuuman veden alle lämmittelemään. Tänään tämä kaikki vei jälleen ihmeen paljon aikaa ja aamupala jäi vain haaveeksi. Ehdin kuitenkin ajoissa töihin ja päivä kuluikin aika hujauksessa. Päivän ruokana oli tonnikalasalaattia ja jälkkärinä rahkaa hedelmien kera, joten hyvin jaksoi töissä ahertaa. Olen jäänyt ihan koukkuun rahkaan ja kaikkiin herkkuihin joita siitä saa taiottua.

J puhkui intoa saada jäätelöä tänään, joten suuntasimme töiden jälkeen lähimpään S-marketiin hakemaan sille jädeä ja itse ostin piiiitkästä aikaa mud cakea, mums! Olen vältellyt kakun ostamista, koska se on syntisen hyvää ja sisältää  varmasti parin päivän kalorit. Noh, mutta kakku lähti mukaan ja meillä oli herkkuhetki soffalla Emmerdalea katsellen. (Ei, J ei ole siitä niin innoissaan, mutta itse alan jäädä taas pikkuhiljaa koukkuun) 

Äsken J lähti sisariensa kanssa iltaa istumaan niiden äidin luokse ja itse päätin jäädä kotiin nautiskelemaan kissojen kanssa, jotta pääsen ihnimilliseen aikaan nukkumaan. Tässä on siis tämän illan seuralaisista toinen: 

"Jos et viittis ottaa kuvaa.."
Käytiin muuten töitten jälkeen eläinkaupassa hakemassa muun muassa hieman herkkua kissoille ja totta kait mukaan oli pakko napata myös pari pienen pientä leikkihiirtä. Näille on iskenyt leikki-ikä vasta nyt jostain syystä ja parhaita leluja on ne pienimmät hiiret joita kaupasta löytyy. Ja tietysti sellaisia lapsille hankitaan, kun ne jaksavat ilahduttaa päivästä toiseen touhuillaan :) 

Ihanaa on viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti