sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Finally here!

Vihdoin täällä! Pitkän haaveilun ja parin vuoden mietinnän jälkeen vihdoin sain aikaiseksi pystyttää haaveilemani blogin. Jäin muutama vuosi sitten koukkuun muutamaan upeaan blogiin ja seuraamieni blogien määrä vain kasvoi ajan myötä. Hiljalleen olen kuitenkin löytänyt ne ”omat” joihin olen jäänyt kiinni ja joita innolla joka päivä käyn kurkkimassa. Omiin suosikkeihini kuuluuvat muun muassa Ps. I Love Fashion sekä Yummy! 

Aluksi mieleeni ei tullut, että voisin tehdä tätä itse, mutta hiljalleen sisälläni kasvoi ajatus oman blogin perustamisesta. Perustin jo kertaalleen blogin, jonka aikana julkaisin noin parikymmentä tekstiä, mutta en silloin kuitenkaan löytänyt kunnon inspiraatiota kirjoittamisen jatkumiseen ja niin blogi katosi pikaisesti netin ihmeelliseen maailmaan yksinään. Nyt olen kuitenkin kasvattanut intoa ja inspiraatiotani ja aion kokeilla mitä minulla on tarjota! 

Tämän blogin takana on nyt siis 23-vuotias tyttö, joka rakastaa kauniita tavaroita ja vaatteeita sekä asusteita.. Kotona pientä sohvaa valtaa itseni lisäksi puoliso sekä kaksi nelijalkaista hurinakonetta aka. kissaa, joista toinen ystävällisesti lainasi nimeään blogilleni. Blogin tekstit tulevat todennäköisesti sisältämään mietintää elämästä yleisesti yhtä lailla kuin arjen pienistä askareistakin. Nettikauppojen suurena fanina tulen todennäköisesti jakamaan löytöjäni internetin syövereistä ja muusta ihanasta! Kuvamateriaali on ikävä kyllä hieman heikkolaatuista kamerani vuoksi, mutta toivottavasti pitkäaikainen haaveeni toteutuu ja saan hankittua itselleni uuden paremman kameran pikapuoliin. Toivottavasti nautit! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti