torstai 1. maaliskuuta 2012

Party Party

Ihana ihana Fashiolista! Sen avulla kyllä pääsee käsiksi kaikenlaisiin ihanuuksiin ja erilaisia asukokonaisuuksia on tosi helppo luoda. Jälleen siis esille yksi siellä kerätyistä asukokonaisuuksista, joka on koottu hieman purppuran tai liilan sävyisen mekon ympärille.

Mekko on jostain eurooppalaisesta nettikaupasta löydetty ja on tosi ihanan mallinen ja herkullisen värinen. Itselläni oli jo omissa kollaaseissani sormus jossa on sekä poltettua oranssia, että liilaa ja huomasin kuinka upeasti nämä kaksi väriä sopivatkaan yhteen. Ja koska kunnon väriyhdistelmät ovat nyt kuuma juttu niin oli pakko koota ihana värikylläinen juhlakokonaisuus.

Koska korussa tosiaan on yhdistettynä oranssia ja liilaa niin päätin korostaa upeata oranssia vielä lisää ja pitää mekon ainoana liilana asussa. Löysinkin kivan hieman rock-henkisen clutchin mekolle seuraksi ja kenkien kanssa tein mielestäni aika villin vedon, mutta kokonaisuus vaikutti aika hyvältä! Kengissä on oranssin kanssa yhdistetty pinkkiä, joka on tunnetusti tyttömäisen suloinen yhdistelmä liilan kanssa. Kärjessä vielä kultaisia niittejä tuomassa hieman asennetta kenkiin. Korujen kanssa ei ehkä kannata liioitella, kun asu o n jo näinkin värikäs joten paras vaihtoehto oli siro kultainen kaulakoru, joka käy avonaisen kaulan alueen kanssa hyvin. 

Kokonaisuus on selvästi kesälle tarkoitettu ja voisin laittaa sen joihinkin juhliin tai kesäpippaloihin ihan mielelläni. Ensin mietin, että ihan kiva näitä asuja on koota ja nähdä muilla ja rohkeammilla ihmisillä mutta lopulta ihastuin kokonaisuuteen niin paljon, että aloin ihan itsellenikin tälläistä haaveilla :) Niin se mieli vaan muuttuu. Tie vielä mitä herkullisia kokonaisuuksia sitä kesällä rohkenee päälleen laittaakaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti