maanantai 27. helmikuuta 2012

Tory Burch - kevät

Aamulla sähköpostia selatessani huomasin Shopbopilta tulleen postin, jossa mainostettiin Tory Burchin kevään kenkävalikoimaa. Pakko oli kurkata tarkemmin mitä olisi tarjolla, sillä olen ihastunut merkkiin joku aika sitten. Postissa oli kevään houkuttelevassa pastellivärissä kuva Burchin espadrilloista hiekan sävyssä. Itse en ole koskaan ollut suuri espadrillojen ystävä, mutta koska kuva oli todella herkullisen näköinen ja merkki hyvä niin päätin kurkata Shopbopin valikoimaa. 

Kevään suuri juttu on selkästi kiilapohjakorot ja nyöritykset ja niitä näkyikin valikoimassa jonkun verran. Ne ei ihan vielä iske omaan silmääni, mutta katsotaan vaan niin kesän lopussa ne on jo ihan lemppareita :D Mutta kenkien rakastajana löysin yllättäen kuitenkin valikoimasta muutamankin mallin, jotka voisin omaan kenkävalikoimaani ottaa.

Seilor-henkiset korokepohjasandaalit sinisellä pohjalla ja valko-ruskeilla nauhoilla olivat yllättäen mieleeni. Kengät ovat aika raskaan oloiset varsinkin kesäkengiksi ja itse kun olen vielä aika siro. Joku niissä kengissä silti ihastutti. Eniten silmään kuitenkin iski sirot varvassandaalit jotka löytyivät kun valikoimaa rullasi hieman alaspäin. Voisin ottaa simppelit nahkaiset sandaalit itselleni kummassa vaan esillä olleessa värissä eli ruskeana tai mustana. Malli on aika simppeli ja koristeena vain pieni Tory Burchin logo tyylikkäässä kullan värissä. Olisi kiva päästä kokeilemaan kuinka sandaali sopii jalkaan.

Kuvat: Shopbop

Löysin myös toisen varvassandaalimallin, joka miellytti omaa silmääni. Sandaaleissa on pieni koroke eli ei tarvitsisi ihan lättänöillä kengillä kulkea. Jostain syystä kuitenkin kengistä tulee enemmän mieleen äitini ja ajattelinkin sille vinkata löydöstä! :D Ties vaikka innostuu nettishoppailusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti