keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Date Night

Vasta blogin perustettuani latasin koneelleni Picasan, jolla saa säädettyä kuvia ja luotua helposti kollaaseja ja muuta kivaa. Olen aina ollut innokas opettelemaan mitä koneella saa aikaan, tosin nykyään en ihan niin paljon enää kuluta aikaa siihen, mutta jokunen vuosi sitten osasin vielä luoda tyhjästä hienon avaruusmaiseman ohjeiden avulla. Harmi, että se tuntien työskentely on kadonnut tuhkana tuuleen silloisen koneen hajottua. 

Nyt kuitenkin Fashiolista + Picasa + blogi = kollaaseja kollaasien perään! Jäin Fashiolistaan kerrasta koukkuun ja nyt ajattelin jälleen luoda kollaasiksi yhden asukokonaisuuksista, jonka kasasin jo jokin aika sitten profiilini listoille. Bongasin kollaasissa esiintyvän paidan ensimmäisen kerran muistaakseni Yummu!-blogissa ja kun se osui jonkin ajan kuluttua eteeni Fashiolistassa oli siitä pakko tykätä. Paita näyttää ihanan rennolta ja samaan aikaan siistiltä ja se inspiroi kokoamaan paidan ympärille treffi-illan asua:  
Kuvat: Fashiolista
Asu ei ehkä toimi näin liukkailla talvikeleillä ilman pieniä muutoksia, mutta sopii tuleville lämpeneville säille. Yhdistin kauniiseen Balmainin (muistaakseni) paitaan simppelit Hennesin vahapintaiset farkut ja kaikkien luottokengät eli mustat korkkarit. Asusteiksi löysin Michael Korsin hieman näyttävämmän rannekellon tuomaan pientä blingiä ja korviin jo aiemmassakin kollaasissa esiintyneet kyyhky-korvakorut. Ripsiin Lancomen luottoripsarinia eli Hypnosea ja kynsiin punaiset lakat niin ilta on seuralaista vaille valmis. 

Voisin itse lähteä kyseisessä asussa iltaa viettämään milloin tahansa. Pitäisi vaan löytää jokin vastaavanlainen siisti paita vaatekomeron jatkeeksi, koska sellaiselle on tarvetta monenlaisessa tilanteessa. Ja tietty se oma Korsin kello.. aika näyttää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti