maanantai 20. helmikuuta 2012

Oma Michael ranteeseen

Innostuin rannekelloista jokunen vuosi sitten, kun niitä alkoi näkymään enemmän ja enemmän ihmisten ranteissa. Aiemmin kellot olivat siroja ja hieman huomaamattomia kuten omat lapsuudenaikaiset kellonikin. Pikkuhiljaa kelloista on kuitenkin tullut tärkeä osa pukeutumista ja osalla ihmisiä on useampia kelloja eri tilanteita varten. Kuka haluaa lähteä lenkille ja parille drinkille sama kello kädessä? 

Ensimmäisiä hieman näyttävämpiä kellojani olivat Axcentin nahkarannekkeiset kellot, jotka olivat huimassa suosiossa hetken aikaa. Omistan kaksi merkin kelloa; valkoisella rannekkeella olevan ja mustalla rannekkeella olevan. Mustarannekkeinen on hieman rock-henkinen ja jäänyt melko vähälle käytölle viime aikoina. Viimeisen vuoden tai kahden ajan olen alkanut ihastella hienoja metallisia rannekelloja koruliikkeiden ikkunassa ja netin syövereissä. Ihastuin todella paljon D&G:n hopeiseen Medicine Man -kelloon erään liikkeen ikkunassa. Kello on virallisesti miesten kello, mutta kävin silti sovittelemassa sitä ranteeseeni pariinkin otteeseen huomaten ettei se kuitenkaan ole ehkä se oma juttu. Olen lisäksi enemmän kultaisen ystävä, joten kokonaan hopeisen kellon hankinta ei olisi fiksuin idea. Shopbop:in ja Nordstromin valikoimaa selailessani olen vihdoin löytänyt omat suosikkini ja niistä selvästi paras ehdokas omaan ranteeseen on useissa blogeissakin näkynyt Michael Korsin kullanvärinen Jet Set Sport Watch.

Kuvat: Shopbop

Kello on siis kultainen, jossa on kiiltävät metallipalat rannekkeen keskellä ja mattaiset reunoilla, jolloin kokonaisuus ei ole liian blingbling. Kellotaulu on yksinkertaisen tyylikäs eli siinä on vaalean kerman värinen tausta ja vaaleat numerot eli hillitty sekin. Samainen kello muuten oli talvipäivän-kollaasissa, jonka rakensin ja kuuluu myös aika moneen muuhun kollaasiin joita olen rakennellut. Sopii siis melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen! 

Joulun jälkeen päätin, että sijoitan nyt vihdoin kunnolliseen rannekelloon, joka on ensinnäkin tarpeellinen ranteessa ja toisekseen tyylikäs. Nimenomaan tuolta Shopbop:ilta olen ajatellut kellon hankkia sillä suomessa Korsin kellojen tarjonta on olematon ja olen lukenut, että toimitus ja palvelu kyseisestä nettiliikkeessä on todella tehokasta. Hinta kellolle on tällä hetkellä 197,37€ (vaihteleen siis kurssin mukaan hieman) ja siihen verot päälle eli kokonaishinta on hieman alle 250€. Hinta pikkuisen kirpaisee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti