torstai 23. helmikuuta 2012

Ruoka&Viini

Jos joka päivä jaksaisi, osaisi ja olisi varaa tehdä herkkuruokia, niin tekisin. Varmasti. Pomoni tietää tämän heikon kohtani varsin hyvin ja toinen häneltä saaduista joululahjoista oli varsin osuva minulle ja J:lle. Saimme nimittäin Glorian Ruoka&Viini -lehden vuosikerran ja eilen postiluukusta tipahti jo toinen numero tänä vuonna, jei! Selasin lehden samantien läpi, jotta saisi kuvan sisällöstä mahdollisimman äkkiä. Ja tämä simppeli  herkku oli ensimmäinen joka osui silmääni: 


Lehdessä oli ohje yksinkertaisen sitruunaisen vuohenjuustopastan toteuttamiseen ja alkoi kyllä houkuttelemaan aika lailla. Ohjeessa oli pastaa, persiljaa, sitruunaa, valkosipulia, kermaa sekä vuohenjuustoa ja paahdettuja pinjansiemeniä. Lehden nimen mukaan sisällä on myös viinisuosituksia ja viiniarvosteluita. Kyseisen ruoan kanssa voisi suosituksen mukaan tarjota kypsää ja raikkaan hedelmäistä Te Mara Central Otago Pinot Gris valkoviiniä tai punaviinin ystäville italialaista ja hapokkaan kevyttä Pasqua Villa Borghetti Bardolino Classicoa.

Yksinkertainen on kaunista - ja hyvää - joten voisi olla ihana kokeilla lehden ohjetta suositellun valkoviinin kera. Harmi vain J ei ole vuohenjuuston ystävä, yhtään.. Kokeilu saattaa siis jäädä tuonnemmaksi, jos J:lle tulee jotain menoja ja jään yksin kotiin ruokaa laittamaan. Sopisi rentoon lauantai-iltaan. 

Jep, kuva on pikselipuuroa kameran ja valaistuksen yhteisvaikutuksesta.. Tahtoo uuden kameran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti