lauantai 25. helmikuuta 2012

Tehohoitoa kasvoille

En ole koskaan ollut mikään taituri ihonhoidossa vaikka rakastankin meikkejä ja kaikkea hemmottelua. Viimeaikoina olen kuitenkin alkanut enemmän ja enemmän kiinnittää huomioita millä ja miten ihoani hoidan ja millä sitä ravitsen.

Hankin itselleni vasta tämän vuoden tammikuussa ensimmäisen silmänympärysvoiteeni vaikka sitäkin olisi ilmeisesti pitänyt käyttää jo ajat sitten, jotta vältyttäisiin mahdollisimman pitkään rypyiltä ja muilta iän tuomilta merkeiltä. Nyt on kuitenkin kylppärin hyllyllä Body Shopin Vitamin E -sarjan silmänympärysvoide jota sitten aamuin ja illoin laitan hellästi silmien ympärysiholle. En ole suurta muutosta kasvoissani huomannut, mutta ainakin tulee kiva olo kun tietää tekevänsä hyvää iholle :)

Uusimman ELLEn ilmestyttyä luin sen tietysti heti innolla läpi ja varsinkin vuoden kauneudenhoitotuotteiden osalta josta bongasinkin vuoden parhaan seerumin valinnan. Tajusin juttua lukiessani, että en omista seerumia vaikka olen huomannut että monessa paikassa niiden tehoa todella kehutaan ja niiden kerrotaan tekevän pelkästään hyvää iholle. Varsinkin näin talviaikaan iho on aika kovilla ja kyllä sitä aina pieni lisäapu tarpeen olisi. Jo aiemmassa postauksessa kerroin kiinnittäneeni huomiota Lukijoiden valinta -kategorian voittajaan eli Lumenen seerumiin: Vitamin C+ Ravitseva Tehohoito.

Tämä nimenomainen yksilö kiinnitti huomioni kategoriansa vuoksi, koska suuri käyttäjämäärä on yleensä hyvä äänitorvi ihonhoitotuotteille. Netissä selatessani en myöskään lukenut juuri mitään negatiivista kyseisestä tuotteesta. Kävin eilen Sokoksen meikkiosastolla kurkkaamassa miltä tuote näyttää luonnossa ja purkki oli valloittava! :) Seerumi on todella herkullisen värinen ja pienen testauksen avulla huomasin, että tuoksukin on ihana. Mieleen tuli marjat ja metsä, kun kämmenselkää hetken kuluttua tuoksutteli. Iho myös tuntui super pehmeältä seerumin imeytymisen jälkeen, joten se taitaa olla aika tehokasta taika-ainetta! Sokoksella ei kuitenkaan tuolloin ollut yhtään vapaata myyjää, jolta olisin voinut tuotteesta enemmän kysyä ja niinpä turvauduin Lumenen omiin nettisivuihin, joilla kerrottiin tuotteesta näin: 
"Heleyttävää luonnollista kosteutta ihollesi! Lakan tehoaineet kirkastavat ihoa, parantavat kosteustasapainoa ja suojaavat ympäristön haittavaikutuksilta. Erityisen hoitava karpalon siemenöljy yhdessä lakan kanssa auttaa ravitsemaan kuivankin ihon elinvoimaiseksi. Tuloksena on samettisen pehmeä iho. Erinomainen tuote naisille 25+, jotka elävät ”kiireisimpiä” vuosiaan ja haluavat suojata ihoansa ikääntymisen ensimerkkejä vastaan.Sopii erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Parabeeniton koostumus. Tuote sisältää yli 90 % luonnon raaka-aineita."
Mutta kuten tekstistä huomata saattaa niin seerumia suositellaan yli 25-vuotiaille naisille ja itselläni tuo maaginen raja on vielä edessä päin. Olen kuitenkin huomannut monen nuoren ihmisen jo seerumia käyttävän ikään kuin tehohoitona kerran tai pari viikossa ja siihen tarkoitukseen itsekin ajattelin seerumin hankkia. Tekisi varmasti hyvää antaa iholle oikein kunnon tehokosteutus kerran viikossa.

Nyt olisikin tarkoitus sitten suunnata Sokokselle uudemman kerran paremmalla ajalla kyselemään hieman lisää tästä tuotteesta. Jospa tässä olisi pieni lisä omiin ihonhoitorutiineihin ja apua kuivalle iholleni. Ainakin se piristäisi kummasti kylppärin hyllyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti