tiistai 3. huhtikuuta 2012

Oma Kors!

Ihana, ihana J oli hankkinut kyllä parhaimman valmistujais/synttärilahjan ikinä! Se onnistuu aina yllättämään lahjoillaan todella positiivisesti. Joululahjakin oli mitä parhain. En päästä siitä irti ikuna. Se kysyi jonkin aikaa ennen valmistujaisia, että haluanko kaksi lahjaa vai yhden hyvän lahjan yhdessä molemmista juhlista ja vastasin luonnollisesti, että yhden hyvän. Pyysin myös, että J antaisi lahjan vasta syntymäpäivänä koska valmistujaiset olivat niin lähellä synttäreitäni etten uskonut ihmiset muistavan minua niistä erikseen. Ajattelin, että saan kaikki lahjat tuolloin valmistujaispäivänä ja synttäriaamuna herään vain hyvään mieleen (ihan kuin se muka ei olisi jo ihanaa!).

Kerroin jo aiemmassa postauksessa, että sain äidiltä sunnuntaina yllättäen lahjan vielä valmistujaislahjan lisäksi ja availin sitä innoissani. Kun sitten olin rauhoittunut lahjahuumasta niin siirryin keittiöön koristelemaan kakkua, kun J ilmestyy paikalle lahjapaketin kanssa. Kerrottakoon muuten, että olin bongannut kyseisen paketin edellisenä päivänä äidin luona ja ihmetellyt ääneen että kuka Uuno pakkaa tähän aikaan vuodesta lahjan joululahjapaperiin, ups. Sain paketin käteeni ja ihmettelin, että mitä siellä voisi olla koska paketti oli melko suuri mutta painoi vain vähän. Aloin kädet täristen avata pakettia ja selvisi, että J oli jälleen päättänyt tehdä jäynän ja oli paketoinut lahjan tarpeettoman isoon pakettiin hämätäkseen. Kaivoin kaiken sen paperikasan sisältä esiin pienen harmaan laatikon, jonka päällä luki nimeni ja vielä silloinkin olin ihan ihmeissäni, että mitä paketti saattoi oikein sisältää. Heti kun avasin laatikon kannen, tajusin J:n lahjan ja sydän saattoi jättää lyönnin tai pari väliin. 

Kaivoin kaikkien niiden pahvilaatikoiden ja sanomalehtien keskeltä esiin tämän: 






Olen ollut ilmeisen kiltti, että olen tälläisen lahjan ansainnut. Ei tämän hankkiminen tosin ihan helppoa kuulemma ollut. Ensin oli soitettu pomolle ja pyydetty selvittämään mikä sen kellon malli on, jonka haluan. Sen jälkeen J oli laittanut tilausta menemään Shopbopille, jonka sivuja olen kuolannut jo monta kuukautta  sydämet silmissä. Mutta tilaaminen olikin ollut yllättävän hankalaa ja J oli joutunut kertaalleen soittamaan sinne ja lähettämään kopioita ja todistuksia tilinumeroista ja pankkikorteista. Olen kyllä lukenut, että joillain olisi ollut samanlaista ongelmaa kyseisen nettikaupan kanssa, mutta vain ensimmäisellä kerralla. Mutta sitten kun kaikki paperit oli saatu selvitettyä niin paketti oli kyllä saapunut muutamassa päivässä perille. Hassua muuten sinänsä, että J oli valinnut kellolle lahjapaketoinnin jolloin kuitit ja takuupaperit olivat tulleet ilmeisesti erikseen, mutta silti kelloon oli jätetty hintalappu roikkumaan? 

Mutta kelloon palatakseni; se on ihana! Malli on siis se haaveilemani Michael Korsin Jet Set Sport Watch kultaisena, josta teinkin jo kerran postauksen. Silloin haaveilin ostavani itse kellon samaisesta nettiliikkeestä, mutta se hankkiminen vain jäi ja itsekin hieman sekoilin niiden korttiasioiden kanssa jotenkin. Malli on aika kookas, mutta melkein siroimmasta päästä Korsin kelloista. Kellotaulu on kunnon muhkea möhkäle ja näyttää todella hyvälle. Oma ranteeni on todella siro, mutta silti kello on vielä mielestäni inhimillisen kookas, jos niin voi edes sanoa. Ranneke on todella pitkä, mutta se nyt on ihan ymmärrettävääkin. Siinä on kuitenkin todella monta poistettavaa palaa joten siitä saadaan ihan sopivan pituinen omaan ranteeseeni. Veinkin kellon heti eilen kelloliikkeeseen lyhennytettäväksi ja kuusi palaa siitä poistetaan. Samalla pyysin, että pohjaan kaiverrettaisiin syntymäpäiväni. Jostain syystä isä loi sellaisen tavan, että kun sain siltä kellon lahjaksi niin sen pohjaan kaiverrettiin päivämäärä muistuttamaan lahjasta ja samalla se toimi tuntomerkkinä kellolle, jos se sattuisi katoamaan. Tämän kohdalla pelkään nimenomaan sitä katoamista tai viemistä, joten tuntomerkki lienee ihan paikallaan! 

Kuvissa kellossa on muuten vielä paikoillaan suojakalvot, koska halusin jättää ne siihen siksi aikaa kun kello on liikkeessä muokattavana. Ei sillä etteikö ne siellä osaisi käsitellä arvokkaita kelloja, mutta silti halusin säästää kelloa viimeiseen asti. Huomenna saan kellon takaisin ja sitten se pääseekin jo käyttöön, jei! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti