perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kollaasia jälleen

Kirjoittelin, että himoitsen hieman itselleni täksi kevääksi ja kesäksi uusia tennareita. Eritoten kiinnostaisi Converset ja niistä nahkainen Light-malli, joka on jalassa paljon alkuperäismallia sirompi. Ja jälleen koska rakasta kollaasien rakentamista niin oli pakko rakentaa pieni asukokonaisuus, jossa ne haaveleimani tennarit esiintyvät. 

Eniten nyt selvästi himoitsen niitä konjakinvärisiä, nahkaisia consseja ja niiden ympärille sitten aloin rakentamaan asukokonaisuutta. Ajattelin kasata tennareiden seuraan rentoja perusvaatteita ja tälläisen kokonaisuuden sain aikaiseksi: 

Converse
Kuvan vaatteet: Polyvore.com

Päätin yhdistää tennareihin klassisesti siniset farkut ja valkoisen t-paidan, jolloin niiden ympärille olisi helppo alkaa kokoamaan mieleistään kokonaisuutta. Ja jokaisen kaapistahan löytyy tai ainakin pitäisi löytyä perinteiset tummansiniset farkut ja valkoisia teeppareita. Kollaasia rakentaessa huomasin, että Hennesin valikoimassa oleva tekonahkatakki sopisi väriltää hyvin tennareiden seuraan. Itse olen hieman harkinnut kyseisen takin ostamista, mutta en vielä ole tehnyt mitään asian eteen. Kaulaan laittaisin asuun kevyen huivin ja vyölle nahkaisen, ohuen vyön ryhdittämään vaatteita. Silmille Reiskat perinteisesti kultaisena ruskealla liukuvärillä ja ranteeseen ajautui - mikäs muukaan kuin - Korsin valloittava rannekello kulta-hopeisena. 

Omat kollaasini ovat aika peruskauraa ja niissä toistuu usein samat ja vanhat osat, mutta jotenkin haluan kasata kokonaisuuksia joita omasta kaapistanikin saisin aikaan ja jotka ovat ihan arkeen sopivia. On myös helppoa, jos kaapissa löytyy klassisia vaateosia joiden avulla pystyy kokoamaan monia erilaisia ja erityylisiä asukokonaisuuksia. Käytännöllistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti