sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Ihana sunnuntai

Onpa ihanan rauhallinen sunnuntaiaamu. J nukkuu vielä haikeaa huomistansa pois ja me katsotaan kissojen kanssa Iholla-sarjaa. Heräsin jo ennen yhdeksää melkoisen virkeänä vaikka nukkumaan pääsin vasta ennen kolmea yöllä. Ehkä taivaalla loistava valoilmiö, joka aurinkonakin tunnetaan, piristää ja saa virkeäksi vaikka vähän on unta takana. Ihunaa!

Nämä on seurana sohvalla: 



Latasin puhelimeen sen kauan hehkutetun Instagram-ohjelman, joka on siis tarjolla Applen puhelimiin sekä Androidia käyttäviin puhelimiin. Ihan veikeä ohjelma voin sanoa. On ihan kivoja muokkausvaihtoehtoja siinä, mutta hieman on kyllä vielä opettelua sen käytössä. En ole uskaltanut edes jakaa kuviania siellä vielä kun en oikein ymmärrä sitä jakoa ;D Nämä kuvat ovat kuitenkin siis sillä ohjelmalla otetut/muokatut. Ensimmäistä kertaa hieman mirrien silmien värikin pääsee esiin. 

Me jatketaan täällä vielä viimeisen Iholla-jakson parissa ja sitten mennää herättelemaan J:tä. Sillä saattaa olla hieman tukka kipeä ja kipeämmäksi vaan tulee kun se kuulee, että aion imuroira ja luututa vielä tänään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti