keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Converset, conssit, tennarit

Jälleen saa kaivaa esiin niitä paksumpia puseroita ja lämpimiä takkeja, mutta aion silti keskittää jo mieleni lämpimämpiin sääolosuhteisiin. Ei siihen oikeasti mene enää kauaa, kun kevät ja kesä on vauhdissa ja aurinko paistaa lämpimästi kasvoille. Luin jopa tässä joku aika sitten sellaisen uutisen, että vappuna olisi tosi lämmintä ja muutenkin lämpimät kelit tulisivat tänä vuonna jo suhteellisen aikaisin. Ehkä tämä lumimyräkkä on vain viimeinen talven yritys luoda uusi jääkausi, mutta kyllä aurinko voittaa ja saadaan pian vaihtaa ballerinat jalkaan! 

Päätin, että tänä vuonna panostan laadukkaisiin tennareihin, ballerinoihin ja sandaaleihin. Suunnitelmissa olisikin vihdoin ja viimein lähteä sovittelemaan jalkaan Converseja. Olen aina ihaillut niitä ihmisten jaloissa ja katsellut kuinka niitä voi yhdistellä hienosti erilaisiin asukokonaisuuksiin. Pari kertaa olen jalkaani sellaisia sovitellut (tipunkeltaisia!) ja jotenkin ne ei silloin tuntuneet ihan omilta. Nyt kuitenkin ajattelin lähteä tänä keväänä conssi-jahtiin kurkkimaan vaihtoehtoja ja kokoja. En ole koskaan suosinut sitä perinteistä mustavalkoista yhdistelmää kyseisissä kengissä vaan valkoinen tai se aiemmin mainittu vaalea, tipunkeltainen ovat houkutelleet enemmän. Vuoden aikana nämä kaksi väriä ovat saaneet vahvan kilpailijan sillä olen bongaillut muutamilla tyttösillä jaloissa sellaisia beigen värisiä nahkaconsseja ja ne vasta hyvältä näyttää! Ne varmaan kestäisi vielä pidempään, kuin kankaiset ja jotenkin ne nahkaiset on paljon sirommatkin.

Tässä siis tämän hetken vaihtoehtoja omaan jalkaan: 


Ylimmäisinä ne nahkaiset conssit beigessä/ruskeassa värissä. Keskellä samainen malli, mutta kengät ovat kankaiset ja siis huomattavasti edullisemmatkin. Alimmaisina ne ihan klassiset All Starsit valkoisina. Kaikissa malli Hi, koska jotenkin en vaan saa silmiäni niihin 'varrettomiin' malleihin. Näissä on sitä jotain. Ja nyt kun kuvia katsoo niin kyllä tuo ensimmäinen vaihtoehto eli ruskeat nahka-conssit vaan houkuttelee eniten. Niillä olisi varmasti rutkasti pidempi elinkaarikin näissä jaloissa sillä jotenkin onnistun sotkemaan kenkiä todella lahjakkaasti. Omistan Puman valkoiset, korkeavartiset nahkalenkkarit ja ne on ihan menneen talven lumia. En tiedä jos niistä vielä saisi ehdat valkoisen nahkalankin ja uusien narujen myötä. Mutta nyt suuntaan katseen consseihin ja käyn sovittelemassa niitä jossain kaupassa, josko löytäisin oman parini. 

Olen muuten kuullut pelkkää hyvää tuosta Brandoksesta, josta lainasin kenkien kuvat tähän postaukseen. Kengät tulevat nopeasti ja valikoimakin tuntuu olevan todella laaja. Ehkä käyn sovittelemassa kaupassa sopivaa kokoa jalkaani ja sen jälkeen testaan Brandoksen toimivuutta mikäli päädyn omat conssit hankkimaan.  

ps. niitä tipunkeltaisia ei ole valikoimissa tällä hetkellä eli taisivat olla joku kausiväri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti