perjantai 6. huhtikuuta 2012

Meillä asuu valioyksilö

Jos ei välitä erityisemmin eläimistä tai varsinkaan kissoista niin voi skipata tämän tekstin kokonaan. Tässä nimittäin videon muodossa yksi osoitus taas siitä kuinka fiksuja (:D) kissoja omistankaan. Varmaan omistajaansa tulleet.

Yksi ilta katselin rauhakseen telkkaria ja pikkuneiti siinä lattialla sitten seikkaili lempilelunsa kanssa. Sen rakkain lelu on kulunut ja rähjääntynyt narunpätkä. Se kuljettaa sitä päivät pitkät mukanansa ja jos se vahigossa hautautuu sänkyyn petauksen alle niin se huutaa ja itkee murheissaan. Useimmiten se kantaa narun mun tai J:n jalkoihin tai ihan syliin asti ja alkaa sitten tassulla pehmeästi tökkimään ja katsoo syvälle silmiin. Narua pitää siis joko vedellä vauhdilla niin, että neiti voi sitä jahdata sydämensä kyllyydestä tai sitten se pitää heittää mahdollisimman pitkälle, jotta sen perään voi rynnätä ja noutaa taas takaisin heittäjän luokse (neiti ehkä luulee omaavansa hieman koiran geenejä?).

Tällä kertaa kuitenkin pitäydyin ohjelman katsomisessa ja annoin neidin kehittää itse puuhaa narunsa kanssa. Ja mitä siitä syntyi - narunjahtausta! 


Ei se ihan selväjärkinen voi olla, mutta rakkain ja suloisin kaikista silti <3 Se muuten tekee tota samaa hommaa myös ruokapöydän tuolien ympärillä ja seassa. Siellä hommaan saa vielä enemmän jännitystä, kun mutkittelee pitkin ja poikin ja hommaa itsensä ja narun oikein solmuun. Ärsyttävintä on kun se kuskaa sen kenkien sekaan ja siten levittää kengät pitkin poikin narunsa kanssa. Joskus on voinut ottaa pattiin sellainen.. 

ps. kyllä, televisiossa menee Mitä tuli tehtyä? ja Tiina Jylhä selittää jotain viineistä..

4 kommenttia:

  1. Mahtava video, kissojen taito keksiä tekemistä pitkäksi aikaa jonkin niinkin yksinkertaisen asian kuin narunpätkän kanssa on kyllä hämmästyttävää. :)

    Ihana blogi sinulla muutenkin, jään seuraamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne kyllä veikeitä ja kekseliäitä. Niistä riittää iloa (lue: syötyjä kukkia) vuoden jokaiseen päivään! :)

      Niin ja tervetuloa mukaan, pitää kurkata sinunkin blogisi!

      Poista
  2. *totalreps* Ihan paras video!

    (Ja sinällään lohduttavaa huomata, että muillakin on... hmmm... älyllisesti rajoittuneita kissayksilöitä. XD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo taitaa tossa rodussa olla jotain kehittelemisen arvoista kun taitaa vähän jokatoinen yksilö olla tuollainen nerouden huipentuma :D

      Poista