maanantai 16. huhtikuuta 2012

Ostetaan ja vähän myydäänkin

Olen ehkä vihdoin saanut päätettyä mihin sen Iittalan lahjakorttini kohdistan. Kasasin aiemmassa postauksessa kollaasia niistä tuotteista, joita tällä hetkellä havittelen Iittalalta. Oli todella vaikea silloinkin rajata ne tuotteet kaikesta ihanasta, mutta onnistuin ja olen ylpeä itsestäni! :D Sen jälkeen kasasin Iittalan MyIittala-sivustolle itselleni muistilistan, jonne laitoin talteen listan muodossa ne himotukseni. Yllättäen lista hieman paisui ja tavaroita oli enemmän kuin kollaasissa oli esillä. Olen selaillut siellä sivustoilla oman listani tuotteita ja kaikkia muitakin Iittalan ihanuuksia ja kyllä - vihdoin se alkaa tuottaa tulosta.

Puhuin äitini kanssa tästä suuresta ongelmastani ja selvitin mihin tuotteisiin olen nyt onnistunut listani rajaamaan. Listasin Gaissat, Aallot, Essencet ja Toikan linnut, mutta heti listan lueteltuani äiti totesi että viinilasit voisin ainakin jättää pois listastani. Perusteli asiaa sillä, että hän voisi mielellään kerätä niitä minulle syntymäpäivinä ja jouluisin. En pistä vastaan, joten vedin Essencen punaviini- ja valkoviinilasit pois toivelistalta. Siinä hetken listaa pyöriteltyäni päätin, että taidan ottaa parin Gaissan grogilaseja, koska niitä on kaapissa vasta kaksi. Näin J:kin hyötyisi ostoksistani seuraavan kerran, kun kavereidensa tai veljiensä kanssa maistelevat herkkuviskejään. Lisäksi ajattelin hankkia salaattiottimet ja kakkulapion Functional Form -sarjasta. Sarjasta löytyy mattaisia ottimia, joten ne sopivat loistavasti yhteen omien Mangon aterimien kanssa. Saman sarjan salaattiottimia etsin jo jouluna Iittalan myymälöistä, kun ne olivat tuolloin alennuksessa, mutta kaikki olivat loppuneet. Nyt ottimet ovat normaalihintaisia, mutta edelleen kummittelevat mielen perukoilla. Häpeän myöntää, että tällä hetkellä käytössä on vain muoviset Tupperwaren salaattiottimet, sillä Carelian ottimeni jäivät entisen poikaystäväni luokse muutossa (kuten myös paljon muuta tavaraa :/). Naputtelisin ostoskoriin siis myös ne salaattiottimet ja siinä se lahjakortin summa oikeastaan onkin. Ei se niin vaikeaa ollutkaan!

Nyt kuitenkin mietin, että olisikohan nykyiselle Collective Toolsin kakkulapiolleni ostajaa? Omistan siis yhden mattaharjatun kakkulapion ja se on kerran ollut käytössä, mutta se on ehkä omaan makuuni turhan raskas. Koeajoin sen syntymäpäivilläni juustokakun kanssa ja se olikin muuten varsin tyylikäs ja toimiva, mutta raskas varsi ei oikein sopinut siroon käteeni. Olisiko joku siis halukas sen ostamaan pois? Tarjota saa!

2 kommenttia: