perjantai 20. huhtikuuta 2012

Uuno vai Uino

Oi, oi, kello on vasta yhdeksän ja menen töihin vasta parin tunnin päästä. Hyvää aikaa siis tutkia taas lempiblogit läpi ja omaankin hieman kirjoitella. On ollut taas hieman kiirettä niin ei ole ehtinyt kunnolla paneutumaan kirjoittamiseen ja kuvien ottamiseen. J on kouluhommiensa kanssa ihan paineessa, joten se kuluttaa koneella aikaa enemmän tällä hetkellä. Nyt se on kuitenkin jo töissä ja saan ihan rauhassa selailla hömppää netissä ;)

Oltiin eilen yllärisynttäreillä J:n tädin luona. Tänään olisi ollut virallinen syntymäpäivä, mutta sinne oltiin päätetty tehdä hyökkäys jo päivää etukäteen, ettei se ehdi liikaa hössöttämään. Mentiinkin sinne J:n kanssa ensimmäisinä joskus seiskan aikaan ja se oli ihan ihmeissään, että miksi sinne pusketaan kylään onnittelemaan. Vein lahjaksi sinne herkkukaupasta vastajauhettua kahvia, jos vaikka sattuu olemaan loppu. Vitsit kuinka hyvälle sellainen vastajauhettu kahvi tuoksuukaan! En juo kahvia, mutta voisin tuoksutella sitä vaikka kuinka ja paljon. No muutkin saapui pikkuhiljaa sinne tädin luokse ja kohta olikin asunto täynnä vieraita ja se väitti ettei sillä ole mitään tarjottavaa mutta yllättäen hetken kuluttua oli pöytä täynnä tarjottavaa; kääretorttuja, leipiä, jäätelöä, murupiirakkaa, pullaa, keksiä...  

Kotimatkalla (joka kerrankin taittui kävellen!) poikkesin veljen luona kurkkimassa niiden uutta pienokaista. Veli ja sen avopuoliso on hankkinut pienen koiran ja minkä nimen ne sille antoi - Uuno. Sanoinkin, että koirapuistossa muut koirat sille kyllä nauraa, mutta ne vaan totes että niin nauraa :D No ehkä ne kasvattaa siitä koviksen! Se on kyllä yksi pieni vässykkä se eläin. Kello oli tosiaan yhdeksän, kun poikkesin siinä pihalla niitä moikkaamassa, mutta Uuno herra se oli ollut nukkumassa ja lenkkeily ei niin paljon kiinnostanut. Se vaan tärisi sylissä. Asiansa se hoiti ja siirtyi sitten rappusille odottamaan, koska ovi aukeaa ja pääsee sisälle nukkumaan sohvan kulmaan. Siitä ei lenkkikoiraa tule, se on nautiskelija. 

Pakko oli kuvaakin siitä pikkuisen ottaa:


Herrassa on hieman mäyräkoiraa ja hieman pinseriä ja hieman cockerspanielia.. Saa nähdä minkämoinen herrasta isompana kasvaa. Istuma-asennosta jo näkee, että jalat on hieman lyhköset selkään nähden. Aika tasajalka siitä mustakuonosta siitä taitaa tulla :) 

Tänään on ohjelmassa hieman illanistujaisia J:n siskon luona. Joskus seiskan aikaan koitan ehtiä eväineni sinne siskolle ja varmaan pitäisi seurata nenä ruudussa Voice of Finlandin finaalia. En ole kovinkaan pahasti jäänyt koukkuun noihin laulukilpailuihin, mutta VoF:n finaali pitää kyllä nähdä. Siellä on niin taitavia laulajia, että huhhuh. Viimeksi pudonnut Herranenkin oli kyllä uskomaton! Me jatketaan laulujen jälkeen hieman kaupungille ja mennään me kuuntelemaan PMMP:täkin. En ole bändin suurin fani, mutta saattaa toimia ihan hyvin livenä. Sittenhän se nähdään. Huomenna kuitenkin toivottavasti (!) päästäisiin sinne Ikeaan suuntaamaan, joten ei saa olla kovin haikea huominen..

Nyt aamupalan aika. Ihanaa perjantaita kaikille! 

ps. löysin vihdoin kevättäkin itselleni! laittelen tännekin kuvaa siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti