maanantai 23. huhtikuuta 2012

Viikonlopun saldoa

Jälleen ollaan normaalissa viikkorytmissä eli J lähti jo kuudeksi töihin ja me misujen kanssa nautitaan rauhallisesta aamusta auringonvalossa kylpien. Ulkona on mitä mahtavin ilma ja mulla pitäisi olla siivouspäivä. Saa nähdä jääkö toiseen kertaan vai loppuuko kärsivällisyys ja on pakko siivota kaikki kaaos taas pois, että saa hyvän mielen. 

Olin perjantaina kuuntelemassa sitä PMMP:tä ja se oli todella energinen keikka. Mira pomppi menemään koko ajan ja Paula hoiti sen rauhallisemman puolen. Kappaleet oli suurinosa tuttuja ja toimivia. Muutama oudompi mahtui mukaan, mutta sopivatpa nekin omaan korvaani. Viimeisenä tuli vihdoin se Heliumpallo-kappale, jota yksi miekkonen oli ehtinyt jo keikan alusta asti meidän takana huudellä todella kovaan ääneen. Olen kuullut sen radiosta muutamaan kertaan ja nyt livenä se jotenkin oli vielä parempi. Keikka alkoi suurinpiirtein puolenyön maissa ja kotiin käpsyttelin jo kahden jälkeen. Olo oli jotenkin ihan kamala ja aamulla ei helpottanut kyllä yhtään. En juonut juurikaan muuta kuin pari siideriä, mutta paha olo jatkui seuraavaan iltaan asti. Epäilen, että lääkekuurini muistutteli itsestään. En ole kuurin aloittamisen jälkeen ollut iltaa viettämässä oikeastaan, joten ei ollut kokemusta lääkkeen ja alkoholin yhteisvaikutuksesta. No nytpä on ja taitaapa mennä vappu aika rauhallisissa merkeissä, koska krapula on kamalinta mitä tiedän. Menee seuraava päivä ihan hukkaan! 

Eilen käytiin vihdoin siellä Ikeassa. Minä, H ja kaksi raatoa (J ja sen veli olivat valvoneet koko yön) hypättiin autoon puolenpäivän aikaan ja aurinko paistoi niin lämpimästi, että laitoin ensimmäistä kertaa ballerinat jalkaan. Ihanaa, kun ei tarvinnut puskea saappaita jalkoihin. Ensin istuttiin Ikeassa koko sohvaosaston kaikki sohvat ja divaanit läpi, koska H ja raato nro.2 tarvitsisivat kuulemma uudet sohvat. Löydettiinkin pari ihan kivaa, mutta niillä ei ollut oikein yhteisymmärrystä väristä. Jatkettiin sitten kiertäen koko kauppa läpi eikä käytetty mitään oikoreittejä. Haluan kiertää joka ikisen osaston, jotta voi imeä inspiraatiota sieltä. Loppupeleissä ostokset jäivät aika pieneksi. Meille hankittiin nyt ne uudet vetimet keittiöön ja vessanlattialle puulaatat. Samalla nappasin mukaan pari uutta Kardemumma-ruukkua ja kastelukannun. J halusi ostaa omilla rahoillaan viltin ja valittiin sitten sellainen luonnonvalkoinen fleeceviltti, jonka se maksoi ;D Työtasoa ei nyt sitten otettu mukaan, kun olin käynyt katsomassa niitä toisessa paikassa, jossa maksoivat vaan viitisen euroa enemmän ja siellä ne leikataan valmiiksi mittoihin. Kätevää sinänsä, että voidaan vaan noutaa se ja laittaa paikoilleen. Ei tarvitse miettiä ensin pilkontapaikkaa sille levylle. 


Kyllä ne uudet vetimet vaan saa niin paljon aikaan. Kun J vielä siellä Ikeassa pohti, että kannattaako niitä uusia vetimiä hankkia, kun ovet on kuitenkin vanhat niin pidin pääni ja  kauhoin kassiini ne kaikki 34 kappaletta vetimiä. Meidän keittiön kaappien ovissa ei kuitenkaan ole sinänsä mitään vikaa. Ne on juuri ennen tänne muuttoani maalattu valkoisiksi. Ne vaan kaipasivat hieman piristystä. Vielä kun saadaan se uusi pöytätaso tuohon niin valmista tulee. Ihana saada jotain uutta piristystä niin ei tartte samoja nurkkia ja tarhoja koko ajan tuijottaa. 

Tässä vielä kuvat vanhoista ja uusista vetimistä. Sitten kun on uusi taso paikallaan niin voisin napata kuvan kokonaisuudesta. Tosin huomasin, että en muistanut ottaa kuvaa keittiöstä vanhoilla vetimillä..

Vanhat vetimet ja..

..uudet vetimet!
Nyt taidan vielä vaihtaa ne pari puuttuvaa vedintä keittiöön ja sen jälkeen alkaa siivoaminen. Tulee ihan erilainen fiilis sitten sen jälkeen kun koti tuoksuu raikkaalta ja ei tämän kokoista asuntoa nyt niin kauan siivoa ettenkö vielä uloskin ehtisi auringosta nauttimaan. Vastahan on aamupäivä ja aurinko paistaa jo keväiseen tapaan pitkälle iltaan. Ihanaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti