perjantai 6. huhtikuuta 2012

Iltapalaherkkuja

Käytettiin eilen illalla J:n äiti Citymarketissa ja samalla tarttui mukaan taas aimo annos herkkuja. Tarkoitus oli käydä ostamassa meillekin pyhiksi ruokaa kaappiin ettei sitten heti huomenna tarvitse kauppaan poiketa, mutta mukaan ei osunut oikeastaan muuta kuin tälle päivälle kanawokki-ainekset ja sitten nämä herkut:







Ollaan todellisia juuston ystäviä ja niin käytettiinkin pitkä aika jälleen juustotiskin edessä pohtien hyviä juustoja iltapalalle. Napattiin mukaan klassisesti Brie-juustoa ja J halusi maistella punakittijuustoa, jota tuo Castellon Marquis on. Bongattiin vielä hyllystä uusi maku eli metsäsienituorejuusto, jonka J halusi ehdottomasti maistaa. Vaikka melkeinpä rakastan ruokaa niin sienet on kyllä yksi niistä harvoista aineksista joista en pidä, joten sienijuusto on puhtaasti J:n herkuteltavaksi. 

J oli tilannut Alkon tilausvalikoimasta Zenato Amarone Riserva (2003) -punaviinin, jota oli päässyt maistamaan jokin aika takaperin ja sen jälkeen sitä etsittiin kissojen ja koirien kanssa myös Tallinnan reissulla. Selvisi, että viiniä ei ole perusvalikoimassa muutoin kuin joskus pyhinä eli se oli tilattava. Kyseinen punaviini on luokiteltu hintaluokkansa parhaaksi viiniksi ja sitä ylistetään ilmeisen monilla sivustoilla, joten kyseessä ei voi olla mikään huono viini. Kannattaa metsästää käsiinsä, jos haluaa nautiskella ja sijoittaa viinin hieman enemmän.

Herkkuja siis luvassa. Ihanaa pääsiäistä sinne ruudun toiselle puolelle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti