perjantai 20. heinäkuuta 2012

White suits me

Eilen oli varsin mukava päivä! Tulipa tehtyä sitten pieni hankintakin siinä päivällä kun kävin asioilla työpäivän lomassa. Löin muuten lomanikin nyt lukkoon eli 5.8. koittaisi tällä likalla siis loma vihdoin. Ehkä säät ehtii siihen mennessä muuttua ja pääsisi nauttimaan hieman auringostakin. Tarkoituksena olisi silloin käydä viettämässä päivä Helsingissä niin että J pääsee hyppäämään benjinsä ja voitaisiin poiketa jossain hyvässä raflassa syömässä. Ollaan myös hieman suunniteltu jos menisi Lintsille itseään kiusaamaan niihin laitteisiin ja samalla voisi tarkastaa sen uuden keittiömaailma Kattilan siellä. Asuntomessutkin taitaa olla silloin vielä avoinna ja sekin kyllä hieman houkuttelisi mutta en ole ihan varma mitä J tuumaisi niistä.. No sen nyt voi katsoa sitten jos nappaa tai ei :) 

Eipä ole varmaan vaikea arvata mitä kävin nappaamassa mukaani kaupungilta? ;) 


Illalla suunnattiin vielä kavereitten kanssa hieman syömään ja jutustelemaan. Olin kyllä niin ähkyssä sen reissun jälkeen että huhhuh! Mutta silti oli pakko poiketa vielä hakemassa irtokarkkeja kotiin ja siitähän se hyvä olo vasta tulikin. Onneksi J oli innokas tuhoamaan niitä karkkeja mun kanssa eli eipä jäänyt kaikki omiin kylkiin heilumaan. 

Tänään onkin viikon viimeinen työpäivä ja sitten suunnataan illalla J:n veljen synttäreille. Tai no eilen illalla selvisi että siellä juhlitaan samalla myös veljen vaimon synttäreitä mutta mikäs siinä. Kivahan se on juhlia :) Pojilla saattaa hieman iloliemi virrata mutta ehkä sitä juhlan kunniaksi saa hieman maistaakin. Lahjaksi niille on hankittuna jotain yhteistä kaikilta J:n sisaruksilta ja äidiltä sekä tädiltä eli pääsin tällä kertaa helpolla kun ei tarvinnut pohdiskella lahjaideoita. 

Nyt kuitenkin suuntaan töihin ja toivotan kaikille lukijoillekin mukavaa perjantaita! 

ps. juhlien vuoksi jää Batmanin ensi-ilta kokematta mutta huomiselle on jo liput varattuna. Jännittää jo! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti