sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Se parhaiten nauraa, jolla on...

..parhaat pillerit! Itsehän kävin juuri jokin aika sitten taas kartuttamassa pillerihyllyäni. No ei kotona mitään kaapillista ole lääkkeitä. Buranaa saattaa olla paketillinen ja nytkin puhutaan vitamiineista :) Olen syönyt omegaa jo varmaan parin vuoden ajan aina silloin tällöin kuurin verran. Loppusyksystä kävin taas hakemassa itselleni Life:n myymälästä heidän omaa omegaansa ja söinkin sitä toukokuun loppuun saakka. Sen kanssa minulla oli käytössä sinkkiä sillä viime vuoden kauneusmessuilla kyselin Lifen ständillä omegan imeytymisestä.  Sain ohjeeksi että kannattaa syödä sinkkiä omegan ohella sillä se auttaa omegaa imeytymään ja näin siitä saa suurimman hyödyn irti. Ja toinen saamani ohje oli napata vitamiinit illalla, koska yön aikanahan keho uusiutuu eli silloin vitamiinit ja hivenaineet pääsevät todenteolla töihin. 

Viimeiset nappulat sinkin ja omegan yhdistelmää söin nyt toukokuussa ja sitten kun purkit olivat tyhjät, en enää käynyt hakemassa niitä lisää. Nyt hieman yli kuukausi vitamiinien lopettamisen jälkeen huomasin kynsieni olevan ihan kauheassa kunnossa. Keväällä hehkutin kuinka vihdoin kynteni ovat vahvat ja kasvavat kovaa vauhtia kirkkaan valkoisina. Tajusinkin että se kaikki oli juuri syömieni vitamiinien ansiota. Ei niitä ihan turhaan siis tule napsittua.



Nyt kaapissa onkin siis taas sekä Life:n omaa omegaa että sinkkiä ja otan niitä joka ilta ennen nukkumaanmenoa ison vesilasillisen kera. Näiden aineiden imeytyminen ja vaikuttaminenhan saattaa kestää jopa kolme kuukautta, joten nyt vain siis odotellaan jos alkaisin saada takaisin taas vahvat kynteni. Ja tekeehän sinkki ja omega hyvää myös iholle ja limakalvoille eli niistä on hyötyä moneen kropan osa-alueeseen. Suosittelen kyllä kokeilemaan jos kärsii ohuista ja heikoista kynsistä! 

Niin ja itsehän muuten söin kyseisiä omega-nappeja jopa kolme kappaletta päivässä joulukuiselta Thaimaan matkalta palattuani, koska niin sain estettyä sitä ihon voimakasta kuivumista, joka helposti on edessä helteestä Suomen räntäsateeseen palattaessa. Tämänkin ohjeen sain sieltä kauneusmessuilta :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti