keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Missä on Robin?

Perjantai tule jo! Vihdoin odottaminen päättyy ja perjantaina 20.7. elokuvateattereihin tulee jotain jota olen odottanut jo nelisen vuotta. Sillon kävin elokuvateatterissa katsomassa ensi-illassa silloisen puolisoni ehdotuksesta Batman - The Dark Night -elokuvan ja lähdin leffateatterista ihan jalat makaronina. Samantien aloin odottamaan että saan elokuvan käsiini DVD:nä ja pääsen katsomaan sen kotiteatterin ja valkokankaan kautta kotona ja toimi edelleen! 

Nyt siis neljä vuotta myöhemmin Batman saa jatkoa kun ensi-iltaan tulee The Dark Night Rises -elokuva ja odotukset ovat kovat. Edellinen leffa oli tehty todella hienosti ja vaikka siinä oli aikamoisia tehosteita niin silti ei oltu menty överiksi. Ja oltiin panostettu näyttelijöihin todella hyvin. Jokerin edessä olin sulaa vahaa ja pitkän aikaa sen repliikit pyörikin päässä kun osasin ne melkein ulkoa.

Suurin pelko tällä hetkellä onkin, että onko nyt innostuksissaan menty liian pitkälle? Räjähteleekö kaikki ja leffailta on yhtä huutoa ja meteliä ja ampumista. Toivon todella ettei! Perjantaina sen näkee, sillä haluan todella mennä heti katsomaan sen ensi-iltaan. Koskaan ei ole mitkään supermies-leffat tai hämähäkkimiehet oikein innostaneet katsomaan ja seuraamaan mutta tässä on sitä jotain. Suosittelen todellakin kurkkaamaan. Ja jos edellistä ei ole nähnyt niin katsokaa ainakin se. Siitä tiedän jo että se on hyvä ja hienosti tehty. 

Tässä vielä elokuvan traileri, joka kyllä lupaa hyvää: 


Mutta näin Batman-elokuviin vasta heränneenä: missä Robin!? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti