keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Champagne and Jazz

Voi ei, viikonlopulle on luvattu jälleen surkeaa keliä ja tää likka toivoisi pääsevänsä piknikille ja jazzia kuuntelemaan. Sovittiin jo pitkän aikaa sitten J:n perheen kanssa että tänä vuonna tehdään piknikille oikein kunnon eväät ja leivotaan sinne herkkuja kun viime vuonna oli mukana vain juustoja ja keksejä sun muuta sellaista mitä kaupasta sai mukaan napattua. Nyt menee kyllä jännätessä loppuviikko että millaiseksi keli oikein muuttuu. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät niin ennusteet menevät ihan puihin ja säät on ihan päinvastaiset kuin ennusteet antavat olettaa eli saattaa paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta! 

Näiden kuvien avulla pääsee jo hieman tunnelmiin: 

Kuvat: Weheartit.com

Mukaan pitäisi pakata tosiaan pullo shampanjaa ja tietysti mansikoita ja vaikkapa kirsikoitakin. Leipoa voisi vaikka pikkupizzoja ja mitä herkkuja. En kyllä ajatellut niistä juustoistakaan luopua. Katosivat viime vuonnakin melkein viimeistä murua myöten porukan napoihin. 

Nyt kaikille peukut pystyyn, että saadaan hyvät säät ja päästään nauttimaan ihanista herkuista ja hyvästä live-musiikista sunnuntaina. Se ei haittaa jos illasta alkaa sataa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti