tiistai 31. heinäkuuta 2012

Syksyn must

Syksy puskee päälle ihan väkisin vaikka kuinka vasta helteet on alkaneet. Syksyn tulo näkyy ehkä parhaiten vaatekaupoissa ja netissä kun rekit ja sivut täyttyvät neuleista ja nilkkureista. Jonkun verran olen uskaltanut jo kurkkia nettikauppojenkin valikoimaa ja muutamia selkeitä juttuja on mitä kaappiini haluaisin syksyn aikana hankkia. Päätinkin tehdä niistä pieniä kollaaseja, koska niistä kerran pidän ;P

Ensimmäinen ehdoton hankinta on jokin siistimpi paita jostain hyvin laskeutuvasta kankaasta. Alla olevassa kuvassa näkyy Hennesin valikoimista löytynyt paita joka näyttää ihanalta ainakin mallin päällä. Sama paita on tuossa sivussa ja on kuin eri vaate! Itse kuitenkin pukisin sen samaan rentoon tyyliin kuin mallin yllä. Nyt syksyn alun vaatteissa on näkynyt todella paljon näitä siistimpiä paitoja eli en usko että on kovinkaan vaikeaa löytää itselleen sitä oikeaa vaihtoehtoa.

Blouse

Toinen asia johon olen iskenyt silmäni on turkikset. Viime vuonna jo ihastuin muutamaan todella kauniiseen turkiskauluriin, mutta omiin takkeihini ne ei sopineet joten jätin ne kauppaan odottamaan. Nyt niitä kuitenkin näkyy edelleen paljon ja samoin turkisliivejä on vilahdellut valikoimissa. Yllättäen bongasin Hennesin valikoimista omaa silmääni miellyttävän vaihtoehdon ja nappasin sen tähänkin esille. Eli mallin päällä oleva liivi olisi juuri sellainen jota kaipaisin omaan vaatekaappiini - lyhyt, muhkea ja sopivan värinen.

fur
Nahkahameita, nahkahousuja, nahkakenkiä, nahkalaukkuja, nahkatakkeja, nahkalegginsejä.. Nahkaa ei pääse karkuun tämän syksyn kauppareissuilla sillä sitä on joka muodossa. Nahkahameet ovat ehkä suurin yllätys eikä niinkään omaan makuun siis. Itse voisin syksyn aikana kotiuttaa jonkinlaiset nahkaiset legginsit. Ne oli ihan kamalimmat keksinnöt ikinä vielä pari vuotta sitten ja naureskelin niille nurkan takana, mutta nyt jokin kolahti. Vielä onnistuin löytämään mukavan ja tyylikkään kuvan Lauren Conradista, jolla on yllään siistit nahkabyysat. Ehkä tääkin vois kokeilla syksyn hämärässä, kenenkään näkemättä, pitkän paidan kanssa? Mitä sanoo muut? Nou vai juu?

leather

Kirjoittelin pienen postauksen koskien näyttäviä statement kaulakoruja hetki sitten ja jälleen ne ovat esillä. Edelleenkin on siis tarkoitus opetella käyttämään niitä yhdistettynä arkisempaan kokonaisuuteen, jolloin saisi arkiviikkoon sitä pientä extraa koruilla ja arkiset vaatteetkin saisivat uuden ilmeen. Olivia Palermo on statement korujen expertti ja nainen osaakin yhdistää mitä ovelammilla tavoilla koruja asuihinsa. Yhdessä kokonaisuudessa Olivialla oli yllään raidallinen seilor-paita ja kiviä pursuava statement koru ja kokonaisuus onnistui näyttämään upealta. Itse kaipailisin valikoimiini ehkä jotain kokokultaista ja sen rinnalle vaikka joku hieman rohkeampi ja värikkäämpi! 


Statement
Viimeisenä muttei vähäisimpänä listasin mukaan nilkkurit. Ne on monien sivustojen mukaan must tänä syksynä ja omaa silmääni ne näyttävätkin aika kivoilta. Klassisessa vaatekaapissa pitäisi kaiketikin olla sekä mustat että konjakkiset/beiget nilkkurit. Itse olen ihastunut eniten mustien, nahkaisten nilkkurien monipuolisuuteen. Ne voi pukea niin farkkujen kuin hameenkin kaveriksi. On muuten aika huikean näköiset nuo Burberryn nilkkurit pienen soljen kanssa, mutta jotenkin kummasti oma budjetti käski kääntymään alempaa löytyviin nilkkureihin. Aina ei voi voittaa eikä ihan edes joka toinen kerta ;) 
Ankle boots

Ja jollei joku jo bongannut niin yllä olevista palasista saisi ovelasti kasattua syksylle loistavan asukokonaisuuden jossa ainakin itse viihtyisin loistavasti. Nyt täytyy varmaan vaan käydä Hennesillä kurkkaamassa sitä paitaa, koska olin näkevinäni siellä sellaisia kun viikonloppuna ikkunashoppailtiin. Samalla tuli mieleeni että pitäisi varmaan sijoittaa taas uusiin rintaliiveihin, joita kehtaa esitellä noinkin ohuen paidan lävitse. Saako silloin olla pitsiä hieman näkyvillä? Ei ainakaan kannata yrittää piilotella puuterinvärisillä pikkurintsikoilla, joista ei seuraa kuin noloja katseita. Pitääkin käydä kurkkamassa, jotain pitsisiä kaunokaisia. Mitähän J tykkää sellaisesta vilauttelusta.. O ou.. :D

Kaikki kuvat Polyvoresta!

ps. vinkkasin J:lle eilen, että haluaisin itselleni turkisliivin ja sillä leuka putosi pöydälle.. sen syksyn kollaasi taitaisi sisältää hieman erilaisia vaatteita :D 

2 kommenttia:

  1. Kiva kollaasi! Toivottavasti löydät kaiken etsimäsi :D

    VastaaPoista