torstai 26. heinäkuuta 2012

Posti-Pate ei tuonut laskuja vaan...

Niin vihjailin jo viime viikolla tehneeni pienen tilauksen Lookfantastic-nettikauppaan. Kerta oli ensimmäinen sinne suunnalle, mutta ei kyllä missään nimessä jää viimeiseksi. Tein tilauksen viime viikon tiistaina ja seuraavana päivänä sain jo sähköpostiin ilmoituksen, että pakettini on matkalla. Olin lukenut hieman eriäviä kommentteja kyseisen nettikaupan toimitusajoista ja jäinkin jännittämään että kuinkako kauan joudun omaa pakettiani odottamaan. Kuitenkin tasan viikko meni ja nyt tiistaina posti-pate rimputti ovikelloa ja ojensi odotetun paketin. (Miksi muuten se soittaa kelloa juuri silloin kun vaatteita on mahdollisimman vähän päällä tai vähintään hiukset märkänä ja harjaamattomat :D) 

Tilasin itselleni nettikaupasta Dermalogican ihonpuhdistusaineen, jota en olekaan ennen kokeillut. Sarjahan pitäisi olla hyvin laadukas ja pelkkää kehua olen siitä oikeastaan saanut kuullakin. Suomessa merkki on myynnissä tietääkseni vain kosmetologeilla ja nettikaupoissa mutta täällä tuotteiden hinnat hipovat taivaita. Tai no riippuu siitä mikä on kenenkin mielestä kallista. Omasta mielestä on kallista, jos päivittäin käytettävä ihonkuorinta-aine maksaa yli 70,- purkilta.. Lookfantastic-sivustolla on kuitenkin merkille kokonaan oma sivustonsa ja siellä tuotteet ovat huokeamman hintaisia ja minäkin niihin päätin sijoittaa koska haluan käyttää iholleni nyt vain laadukkaita ja varmoja merkkejä kun olen sen vihdoin kuntoon saanut. Siitä kuorinta-aineesta tämä tutustumiseni merkkiin on itseasiassa syttynyt sillä Trendi-lehdessä oli jokin aika sitten suosituksia roaccutan-kuurin jälkeisen ihonhoidon tuotteisiin ja samaisessa jutussa mainostettiin juurikin Dermalogican Daily Microfoliant kuorinta-ainetta, jonka pitäisi pitää iho puhtaana ja kirkkaana. Omasta kaapista kuitenkin löytyy vielä vajaa purkki Body Shopin kuorinta-ainetta, mutta ihonputsari alkoi olla jo lopussa ja niin päätin sijoittaa nyt ensin Dermalogican putsariin. Sarjalla on monia erilaisia putsareita ja niihin kannattaakin tutustua esimerkiksi merkin suomalaisten sivujen speed mapping -osiossa, jossa käydään muutaman kysymyksen avulla läpi oma iho ja ihohuolet ja lopussa saa vinkkejä itselle sopiviin tuotteisiin. Itse valitsin käyttööni Special Cleansing Gel-putsarin, joka soveltuu kaikille ihotyypeille puhdistaen ja virkistäen ihoa. Toinen vaihtoehto olisi ollut sarjan Derman Clay Cleanser eli saven voimalla ihoa syväpuhdistava putsari, mutta pelkäsin että se saattaa olla liian voimakas jokapäiväiseen käyttöön omalla iholla. Voisin kuitenkin kuvitella hankkivani sen kakkosputsariksi kuuriluontoiseen käyttöön.

Valitsemani putsari on kirkasta ja melko juoksevaa geeliä, joka miedosti vaahtoutuu kasvoilla. Kokeilin tietysti heti samana iltana tuotetta ja nyt parin kerran perusteella olen ainakin hyvin tyytyväinen. Iho puhdistuu tehokkaasti ja pesun jälkeen kasvot jäävät pehmeiksi ja jollailailla kirkkaiksi. Kirkkaus varmaankin juontuu juurikin siitä puhdistustehosta eli kasvoille ei siis todellakaan jää jäämiä päivän meikistä. Silmämeikin puhdistan alkuun eri tuotteilla, mutta tällä puhdistin käytössä olevan bareMineralsin-meikkipohjan ja poskipunat, aurinkopuuterit ja muut.  Jos käyttää vahvoja ja tiukasti pysyviä meikkipohjia niin kannattaa varmaankin turvautua saman merkin PreCleanse-putsariin tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi Cliniquen Take The Day Off Balm-meikinpoistoaineeseen joka kyllä toimii melkein kuin ihmeen lailla.

Suomen sivustolta Special Cleansing Gelin saa reilulla 35 eurolla ja itse maksoin siitä nyt brittisivustolla 28,- eikä kauppaan tarvinnut maksaa toimituskuluja lainkaan toisin kuin Suomesta tilattaessa. Tyytyväinen olen Lookfantastic-nettikauppaan ja sen toimitusaikaan. Uskallan ja varmaan tilaankin kaupasta toistekin. Tilaaminen onnistui Electronilla, mutta vaihtoehtoja oli useita muitakin. Seuraavaksi ajattelin sijoittaa siihen jo mainittuun Daily Microfoliant kuorinta-aineeseen, jota hehkutetaan paljon ja sen sanotaan olevan erityisen hyvä juuri akne-iholle ja aknesta kärsineille.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti