perjantai 27. heinäkuuta 2012

Dioria mä metsästän

Uusin Elle tuli ja samalla tuli selattua itsensä ähkyyn syksyn uusista trendeistä ja ilmöistä. Lehden mukana tuli  myös ohuempi Collections-lehti, jossa oli aika hyvin tiivistettynä käyty läpi kaikki tulevan kauden trendit vaatteiden, asusteiden sekä meikkien osalta - hiuksia unohtamatta. Lehteä selatessa silmät osuivat pieneen kommenttiin Diorin huultenrajauskynästä, joka värittömänä soveltuu käytettäväksi kaikkien sävyjen kanssa mukaan lukien kirkkaat huulikiillot. Kiinnostuin tuotteesta heti sillä on rasittavaa kun huulikiilto vain katoaa huulilta pienen käytön jälkeen. 
Aloinkin innokkaasti heti googletella tietoa rajauskynästä ja ihmettelin miksi sitä ei näkynyt oikein missään eikä siitä sanottu mitään. Diorin omillakin sivuilla oli saman sarjan huultenrajauskynää kyllä mutta vain värillisinä. Ihmettelin jo että mistä on kyse kunnes bongasin yhden sivuston, jossa oli tehty arvostelu juurikin kyseisestä rajauskynästä ja sen käytöstä. Luin artikkelin innoissani läpi ja huomasin tuotteen saaneen kiitosta jolloin kiinnostus kasvoi vain entisestään. Itsehän en omista tällä hetkellä yhtään rajauskynää koska olen haaveillut juuri jostain värittömästä versiosta, joka kävisi kaikkien sävyjen kanssa eikä sen kanssa voisi mokata ja tehdä niin kammottavia 90-luvun tummia rajauksia vaaleiden huulien kanssa. Nyt olin siis mahdollisesti löytänyt tarpeitani vastaavan tuotteen mutta sen hankkiminen vaikutti mahdottomalta. Luin kuitenkin kynää koskevan artikkelin loppuun asti ja huomasin viimeisessä lauseessa ratkaisevan tiedon: kynä tulee myyntiin vasta syksyllä! 

Nyt siis odotellaan nöyrästi että Dior julkaisisi syksyn meikkinsä ja samalla sen kyseisen rajauskynän. Kynä on nimeltään Dior Contour Universel ja sen toisessa päässä on se väritön kynä ja toisessa päässä huulipunasivellin, jota artikkelin mukaan voi ja kannattaa käyttää myös rajauksen häivyttämiseen. Ellen lehdessä kynälle oli annettu hinnaksi 30,5,- ja nyt odottelinkin innolla millä hintaa se missäkin myyntiin tulisi. Sokoksen omassa mainoslehtisessäkin oli jo maininta kynästä ja hinnaksi oli ilmoitettu 29,90,-. Ehkä se siis pian on jo hyllyissä! Varmasti sellaista käyn vähintäänkin tutkailemassa ja varmaankin myös kotiutan, jos se vähänkin vaikuttaa lupaavalta. Nyt kaikki merkit ainakin vaikuttavat hyvältä ja onpahan ainakin joku syy miksi odottaa innolla syksyä! :) 

ps. arvostelun tuotteesta voi käydä lukemassa täällä: fruitylashes.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti