lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kurkistus syksyyn

Hennesiltä ilmestyi jo syksyn kuvasto ja innoissani selasinkin sen heti lävitse. Nyt aletaan olla kaiketikin niissä hetkissä, kun syysvaatteita aletaan jo hankkimaan viileämpien ilmojen varalle. Itsehän hommasin viime talven toppatakkikin elokuun ensimmäisillä viikoilla ja silloin saman takin toinen väri oli jo melkein loppuunmyyty. Olin siis jo hieman myöhässä !? :D 

Pieniä vihjeitä on saatu jo syksystä ja talvesta, mutta pari asiaa on puskenut läpi nyt useammastakin paikasta. Olen törmännyt burgundinpunaiseen jo useampaan otteeseen kun ollaan puhuttu tulevan syksyn väreistä ja ei se kyllä yllätä sillä se teki tuloaan jo viime vuoden syksyllä. Yllättäen Suomi syttyy hitaasti ja vasta nyt se puskee oikein kunnolla läpi. Vaatteissa niin ylä- kuin alaosissakin on samaa väriä sekä nyt se on myös laajemmin levittäytynyt muun muassa asusteisiin. Ja nättihän se väri onkin!

Toinen mitä on näkynyt on vahapintaiset farkut, joihin itsekin tykästyin viime talvella. Ne on farkut, mutta kuitenkin niissä on sitä jotain jolla saa asuun hieman näyttävyyttä ja ilmettä. Ja helposti. Ainoa kyseisten farkkujen huono puoli on että peseminen kuluttaa suhteellisen lahjakkaasti housujen pintaa ja näin niillä ei ole kovinkaan pitkä elinkaari - ainakaan omassa käytössäni ollut. Blogeja selaillessani bongasin tällaiset Bubbleroomin valikoimista löytyvät, todella hyvännäköiset, vahapintaiset housut joita voisi itsellekin harkita. Aika kivannäköiset yksityiskohdat nuo vetoketjulliset taskut edessä, kelpaisi kyllä. 

Tuleeko näissä mukana tuollaiset kilometrijalat?!

Housut (ja kuvat) ovat Bubbleroomista ja hintaa Vilan pökillä on nettikaupassa 44,90,- Noiden kanssa kun yhdistäisi jonkin satiinisen, hyvin laskeutuvan paidan tai hieman hienomman topin niin olisi juhla/bileasu valmiina. Hieman koruja mukaan niin olisi valmis lähtemään. Koruissa muuten näkyy edelleen niitä vahvoja statement-koruja eli olisikohan aika kartuttaa omaa varastoaan sillä nyt kaapissa on vasta kaksi ja ne molemmat ovat musta-kultaisia.. Pitäisi olla varmaan hieman vaihtoehtoja ;)

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä; naisellisuus. Kaikki jotka tykkäävät hieman hörhelöistä ja helmasta niin syksy tuntuu tarjoavan kyllä hyvin vaihtoehtoja. Peplum-helmaa näkyy nyt jopa takeissa ja paidoissa ja sillä saa hieman hoikempaan ja muodottomaankin kroppaan lisää kurveja. Kannattaisikohan kokeilla? En tosin ole itse ihan kauhean innoissani siitä peplumista mutta *kröhöm* niin sanoin joskus myös valkoisista housuista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti