torstai 19. heinäkuuta 2012

Little Something

Rosson syöminkien jälkeen poikettiin J:n kanssa vielä kaupan suunnalla, mutta itse en päässyt ihan sinne asti. Sokoksen Emotion osasto veti magneetin lailla puoleensa ja kiertelinkin siellä aikani kuluksi. Kauppa oli melkein tyhjä ja sain rauhassa keskustella myyjän kanssa erinäisistä tuotteista. Yhdessä vaiheessa tuli mieleeni kysäistä, että minkälaista meikinpohjustusainetta eli primeria hän suosittelisi tarpeisiini. Olen siis kaivannut tuotetta, joka eniten ehkä tasoittaisi ihoa eli ihohuokoset saisivat kadota hieman enemmän ihon pinnalta. Ja kaikaista kaupan merkeistä hän suositteli L'orealin Studio Secrets pohjustusvoidetta. Siis kaikista merkeistä eli mukana oli muun muassa Lancomea, Clarinsia ja Dioria. Suositeltu tuote on kuulemma ollut hitti siitä asti kun se markkinoille tuli ja sen käyttäjät eivät suostu edes muuta kokeilemaan. Olin hieman ihmeissäni.. Olin varautunut kuulemaan pienen raamatullisen tarinaa pienessä lasipullossa olevasta nestemäisestä kullasta, joka maksettaisiin harkoilla ja loppu luonnossa.. Eipä ollut vaan asia niin vaan L'orealin primerin hinta pyörii 15,- tienoilla ja pitää lupauksensa. Tässä on vain yksi mutta. Olen kokeillut sitä. Ja tässä oltiin, kysymässä ehdotuksia hyväksi primeriksi....

En ole kokeillu kyseistä primeria nykyisen meikkivoiteeni kanssa, mutta en jotenkin siltikään haluaisi palata siihen. Ainakin silloin tuli tunne kun se tukkisi ihoani ja sen poistamisen kanssa sai olla tarkkana. Voisihan sitä tietysti vielä testata, mutta... katsotaan. 

Pienen löydönkin kyllä tein pikaisella visiitilläni eli nappasin mukaani Lumenelta huulikiillon. Juicy Tubeni on ollut aktiivisessa käytössä taas pitkän aikaa, mutta nyt kaipasin sen rinnalle jotain hieman persikkaisempaa sävyä. Kokeilin parinkin merkin huulikiiltoja, mutta pitkästä aikaa Lumene veti puoleensa tahmaisilla vedoillaan. Olen omistanut muutamankin samaisen merkin kiillon ja ne kestävät huulilla kiitettävän hyvin nimenomaan sen tahmaisen ominaisuutensa ansioista. Samasta syystä myös niiden väri on mukavan kiiltävä, mutta samalla peittävä. 


Valitsin sävyksi numeron 23 eli hileettömän, simppelin kiillon, joka sopii arkeen ja juhlaan. Samalla kyllä ihastuin yhteen toiseen oikein kirkkaanpunaiseen kiiltoon mutta se ei vielä tullut mukaan. En ole varma mitä J sanoisi kun sillä punaisin huuleni. Toisaalta ei se kovinkaan paljon meikkejä kommentoikaan. Onko se hyvä vai huono asia?! Kuitenkin näin kun iho on päivettynyt niin vahvemmatkin värit näyttävät hyvältä kun muun meikin jättää hieman neutraalimmaksi eli voisihan sitä punaistakin harkita ;) Ja kiiltohan se vain on! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti