tiistai 17. heinäkuuta 2012

Tiistai toivoa täynnä?

Tiistain työpäivä pulkassa ja pari muutakin hommaa hoidossa. Aamusta vihdoin naputtelin tilauksen Lookfantastic-nettikauppaan ja jään odottelemaan koska saisin uuden ihonputsarin itselleni. Aiemmin en ole mitään kyseisestä nettikaupasta tilannut, mutta kovin oli jälleen selkää ja helppoa hommaa. Välillä se nettitilaaminen on hieman liiankin helppoa! Postikuluja ei tullut ja tullirajojakaan ei tarvitse miettiä, kun kauppa sijaitsee Briteissä. Toimitusaika on viikosta kahteen viikkoa, mutta katsellaan. Tosi erilaisia toimitusaikoja netissä on saanut lukea, mutta suhteellisen nopeasti useimmat on silti tuotteensa saaneet. 

Kotimatkalla töistä poikkesin vielä Elisan liikkeeseen kyselemään itselleni hieman kakkoskonetta. Käytössähän meillä on tämä J:n läppäri ja jotenkin kaipaisin tämän rinnalle jotain toistakin konetta. Välillä mies intoutuu koko illaksi pelaamaan pelejään ja netin selaaminen jää puhelimen varaan. Kävinkin kyselemässä siis itselleni pientä valkoista sohvakonetta ja ai vitsit! Nyt pitää vielä käännyttää J:n pää sen hankkimiseen ;) 

Kuva: Apple

Se ei oikein ole syttynyt tälle laitteelle ja vaan pilkka sitä. Rahat ovat tietysti omani, mutta olisi silti kohteliasta ja soveliasta tehdä päätöksiä yhdessä. Ainakin omasta mielestä on kiva, että J kysyy mielipidettä tai kantaa jos se on hankkimassa jotain uutta laitetta tai vempelettä. Vaikken ehkä osaa tai saa sanoa juu:ta tai jaa:ta niin ajatus on tärkein! :D 

Lähdetään kohta Rossoon pizzoille niin ehkä sen pää pehmenee siellä kuumien höyryjen avulla. Ja maha täynnä sen on vaikea sanoa ei. Jo sinne Elisan liikkeen pojillekin sanoin että huomenna nähdää kun ne niin koitti jo tänään sitä tyrkyttää mukaan ettei J:lle jäisi vaihtoehtoja :D Nyt kuitenkin suunta sinne syömään. Vielä kun taas osaisi päättää mitä herkkuja siihen lättyynsä valitsisi!  

Mukavaa loppuiltaa kaikille sinne ruudun toisellekin puolelle! 

Ps. onkos lukijoissa iPadin suuria kannattajia? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti