maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kesäkuun juhlaa

Onpa ollut aikamoista hiljaiseloa kesäkuu vaikka kiireitä ei kait kummemmin ole ollutkaan. Olen tosin ollut melkein suurimman osan kuusta ilman konetta, joten se on vaikuttanut aika paljon siihen että postauksien teko on jäänyt. En viitsi töissä väkertää mitään, koska siellä en saisi muokattua mukaan haluamiani kuvia ja muutenkin koitan jättää työkoneet oman tehtävänsä hoitajiksi. 

Mitään ihmeempää ei ole oikeastaan tapahtunut kesäkuun aikana. Olin ystäväni J:n valmistujaisissa puolessa välissä kuuta ja oli se yksi harvoista hellepäivistä juuri silloin. Onneksi oli aurinkoista ja lämmintä niin saatiin istua pitkään iltaan pihalla ja nauttia hyvästä ruoasta. J:n äiti kokkasi meille salaattien lisäksi grillissä maukkaat pihvit ja jälkiruoaksikin oli vielä ihanan raikasta mansikkakakkua. Söin itseni ähkyyn melkein, mutta ne oli herkkua. Juhlat pidettiin pienellä porukalla ja se sopi mainiosti koska silloin pääsi kaikki mukaan juttuun ja illassa riitti puhuttavaa pitkälle yöhön. Itse olin kotona joskus puolenyön aikaan ja itse juhlakalu jäi kotiin sinä iltana lepäämään, koska oli onnistunut saamaan jonkin sitkeän flunssan itsellensä juuri ennen juhlia :/

Juhannus sujui meidän perheen mökillä rauhallisissa merkeissä ja olikin juuri sitä mitä olin kaivannut. Rauhallista olemista omalla porukalla ja sai syödä ja nautiskella ihanien sukulaisten seurasta niin paljon kun vaan jaksoi. Meitä oli siellä kaikkiaan 12 ihmistä ja pari koiraa, ja siinä riitti kyllä seuraa joka nurkalle. Pelattiin mölkkyä ja opetettiin pikku Uinoa (veljen koiraa) uimaan. J haki meille lihakaupasta herkullisia makkroita ja pihvejä, lisäksi pöydässä oli grillattua ananasta, täytettyjä herkkareita, uusia perunoita, silliä, vesimeloni-feta-cashewpähkinä-salaattia, kermaperunoita, savustettua lohta, graavilohta ja mitä vielä. Kerralla ei meinannut mahtua kaikki herkut lautaselle. Iltasella hieman saunottiin ja poltettiin pikkukokkoa nuotiolla. Kokonaiset kolme yötä me J:n kanssa siellä mökillä rentoiltiin ja teki kyllä hyvää. Tulisipa hyvät säät niin voisi mennä taas uudestaan makaamaan aurinkoon ja heittelemään frisbeetä. 

Meillä juhannus alkaa aina pienellä kuohuvalla!

Nyt juhannuksesta alkoi oikein kunnon työputki kun toinen pomoista jäi kesälomalle, mutta sehän kelpaa. Kesällä on liikkeellä virkeitä ja iloisia asiakkaita ja meillä on töissä hyvä mieli. Joskus sitten elokuussa lomailen minäkin, en vaan lainkaan vielä tiedä että mitä sitä oikein lomallaan tekisi. Ehkä me jotain keksitään. Ainakin käydään viettämässä ihana Helsinki-päivä J:n kanssa kun se käy hyppäämässä sen 150 metrin benjin! (mua on alkanut nyt jännittämään se!)

Olen kauheasti alkanut haaveilla omasta, hieman isommasta asunnosta. Sellaisesta missä olisi iso ja muhkea divaanisohva olkkarin kunkkuna ja keittiössä tilavat tasot ja tilava jääkaappi sekä pakastin. Voisi olla pieni saunakin ja pari huonetta, jotta toinen voisi olla selkeästi makuuhuone ja toinen sitten peli/työhuone. Siellä voisi olla myös jokin vierassängyn paikka. Mutta eipä ole vielä ihan ajankohtaista se, mutta haaveilla saa aina. Eihän elämä mihinkään menisikään jos ei olisi haaveita ja toiveita tulevaisuudelle. Nyt vaan pitää vielä jäädä hetkeksi odottamaan niiden toteutumista :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti