maanantai 23. heinäkuuta 2012

Elle ja sokerihumala

Työpäivä pulkassa ja tää olis ihan naatti. Miten voikin olla näin väsynyt ja taitaa olla pelkästään sään syytä! Kummasti se aurinko ja D-vitamiini vaikuttaa ihmiseen ja energiatasoon. Kotona kuitenkin odotti uusin Elle sekä kaksi kovaa hurisevaa kissaa ja ajattelinkin sijoittaa itseni tohon sohvalle vaakatasoon kissojen kanssa ja selailla uusimman lehden läpi. Kotimatkalla nappasin mukaan pienen pienen pussin salmiakkia niin saan sokerihumalan nosteeseen :) 

Äitikin tänään soitteli Iittalan kaupasta ja lupasi tuoda sieltä hieman tuliaisia. Juuri kun tänä aamuna ajattelin, että pitää soittaa sinne liikkeeseen ja varmistaa päteekö netin tarjoukset myös kaupoissa jos sinne suuntaisin. Alennukset olivat voimassa yhtälailla kaupassa ja nyt äiti nappasikin pyynnöstäni kassalle hieman kaappiin täytettä. Vihdoin taas askel lähempänä täydellistä Iittalan lasistoa ;) Kuvailen tuliaiset kun saan ne käsiini.  

Löysin muuten eilen illalla netistä alesta aikas ihanan Espritin untuvatakin mutta päätin kuitenkin odottaa aamuun sen kanssa etten tee hätiköityä päätöstä ja olen virkeä päätöksen tehdessäni. No eikös siitä ollut oma kokoni loppunut juuri aamuun mennessä! MUR!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti