tiistai 10. heinäkuuta 2012

Herkkuja

Viikonloppuna herkuteltiin taas oikein kunnolla ja sama meno vaan jatkuu. Lauantaina tein mehevää tonnikalapiirakkaa ja jälkiruoaksi ostin jälleen sitä Frödingen syntisen hyvää mutakakkua. Sunnuntaina suunnattiin Kankaisten tilalle mansikoilla herkuttelemaan heti aamupalaksi. J otti vielä sellaisen oikein ison vohvelin missä oli päällä kermavaahtoa, mansikoita ja suklaakastiketta ja pääsinpä onneksi minäkin siihen käsiksi. Illalla jatkettiin pizzalla ja J teki meille pari lettua jälkkäriksi. Aikamoisessa sokerihumalassa ja kalorimeressä siis seilattiin pari päivää. 

Kakkua jotenkin kummasti jäi vielä maanantaille ja J:n isä antoi meille mansikoita ja kirsikoita, joten pakkohan sitä oli herkuttelua jatkaa. Ja mitä ihanuutta olikaan yhdistää nämä herkut keskenään: 


Pala mutakakkua ja päällä mitä parhainta polka-mansikkaa. Ai että mikä elämys. Nyt tekee koko ajan mieli mansikkaa, kun on alkuun päässyt. Viikonloppuna kuulemma taidetaan suunnata uudestaan sinne Kankaisten tilalle, joten silloin saa taas viimeistään herkutella :)

Herkullista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti