torstai 12. heinäkuuta 2012

Bennet, Bedford, Jet set, Hamilton...

*Rumpujen pärinää...* Mitä Cottonin kassista korvakorujen lisäksi oikein paljastuikaan?? Korsin laukkua siellä lähdin hakemaan ja sellaisen myös sieltä kotiutin. Alunperin tosin lähdin hakemaan yhtä hieman pienempää mallia, mutta tämän ja toisen keskikokoisen laukun nähtyäni olin myyty. Mukaan tarttui siis Korsin Bennet-laukku, joka oli koristeltu tikkauksilla. Tämä tikkauksilla koristeltu versio oli myynnissä vain tänä kesänä ja Cottonillekin niitä tuli vain kaksi mustana, joten oli ihana saada käsiinsä jotain mitä ei ihan heti näe vastaantulevan käsivarsilla. Kauan pohdin myös olisiko laukun väri valitsemani musta/kultainen vai ruskea/kultainen mutta päädyin mustaan sillä se on aina varma valinta ja ruskean laukun väri ei ollut se etsimäni hieman konjakkinen ruskea. (J tosin ihastui siihen ruskeaan enemmän!)


Kevät/kesä-malliston erikoisuutena oli ihanat tikkaukset


En saanut laukusta kuvatessa irti sitä sen ihanaa olemusta, mutta voin vakuuttaa että se on ihana :) Koko on juuri sopiva jokapäiväiseen käyttöön ja siinä on sekä lyhyet kantokahvat että tuollainen pitkä jolloin siitä saa crossbody-laukun. Itselläni nuo lyhyemmät kantokahvat ylettävät jopa olkapäällä kantamiseen, mutta itse en sitä kyllä niin osaa kantaa. Laukku on nahkaa ja pehmeä kuin mikäkin. Odotan innolla kun se vielä hieman patinoituu ja muotoutuu omaan käyttööni. Sisällä laukussa on molemmilla sivuilla kaksi avonaista taskua ja toisella puolella vielä vetoketjullinen tasku. Kivana pienenä yksityiskohana laukussa on myös avainnauha eli sisällä on nahkainen nauha, johon saa avaimet kiinni niin ne eivät katoa mihinkään. Päällipuolella on tuossa "kannen" alla yksi tasku, mutta enpä usko että sitä tulee paljon käytettyä. 

Ah, olen niin onnellinen ja tyytyväinen valintaani. Laukku on klassinen, mutta sen kultaiset yksityiskohdat ja tikkaukset tuovat siihen sen pienen lisän. Ja nyt en ole yksi niistä moooonista, joilla mukana kulkee Korsin ehkä yksi tunnetuimmista laukuista eli Hamilton-laukku. Se on kaunis laukku, mutta alkaa olla hieman turhankin yleinen katukuvassa. 

Nyt onnellisena Korsin laukun omistajan voin vain olla tyytyväinen ja pakko myöntää, että suhteellisen usein koneella aukeaa Korsin omat nettisivut ja haaveilu toisesta laukusta käy kovana. Aiemmin jo kirjoittelin eräästä Bedford-laukusta, josta haaveilen edelleen mutta nyt ei ole aika sille. Pitää olla realistinen ja odottaa oikeaa aikaa. On muitakin rahankäytön kohteita kuin laukut. (...mitä muka?! :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti