perjantai 13. heinäkuuta 2012

Puhtaita mineraaleja

Kirjoittelin jo jokin aika sitten tilanneeni bareMineralsin strarter-kitin itselleni sen jälkeen kun olin siitä pelkkää hyvää lukenut monesta eri lähteestä. Olin pitkään seurannut ihmisten hehkutusta laadukkaasta ja puhtaasta meikkisarjasta, jonka sanotaan olevan niin hoitava ja hengittävä että sen kanssa voisi jopa nukkua. bareMineralsin mineraalipuuterit eivät siis tuki ihoa vaan ennemminkin hoitavat sitä ja se kuulostikin loistavalta diililtä. En kuitenkaan rohjennut hankkia merkin meikkejä aikaisemmin, koska ihoni oli huonossa kunnossa ja halusin peitellä sitä kaikin mahdollisin keinoin. 

Nyt ihoni on ollut keväisen lääkekuurin jälkeen todella hyvässä kunnossa pientä arpien punoitusta lukuunottamatta ja olenkin käyttänyt melkein päivittäin bareMineralsin meikkejäni. Sävyvalinta starter-kitissä meni nappiin eli valitsin sen Light-paketin ja siihen kuulunut keltapohjainen Light-meikkivoide on juuri sopiva omalle iholleni. Alkuun en ollut ihan varma pidänkö meikkivoiteesta, mutta hetken käytön jälkeen jäin koukkuun. Meikkivoiteen levitykseen kannattaa käyttää hieman aikaa, jotta se todella imeytyy ihoon ja sulautuu siihen. Mutta lopputulos on kyllä sen arvoinen sillä kesähelteelläkin iho pysyy hyvässä kunnossa eikä meikki katoa kasvoilta. Töissäkään ei tarvitse korjailla ja puuteroida ihoa koko ajan vaan saan olla aika huolettomasti sen kanssa. Mikä parasta niin mineraalimeikkovoiteessa on SPF 15 eli hyvä arkipäivän suoja iholle kesäaurinkoa vastaan.


Click, lock&go -kannen ansioista puteli pysyy siistinä. 
Lueskelin taas bareMineralsin (BareEscentuals) omia nettisivuja ja siellä kyseistä mineraalimeikkivoidetta kuvailtiin meikkivoiteeksi joka näyttää puuterilta mutta tuntuu voidemaiselta iholla ja sulautuu ihoon kauniisti. Meikin luvataan kestävän iholla kahdeksan tuntia ja peittävyyttä pystyy säätelemään läpikuultavasta peittävään, joka on aina plussaa. Näiden tehoahan pystyy helpoiten säätelemään eri siveltimillä sillä eri siveltimet nappaavat tuotetta erilailla itseensä ja näin rakentavat sitä iholle eri teholla. Ja koska bareMineralsin mineraalimeikkivoiteissa ei ole säilöntäaineita ovat ne puhtaita ja niiden mainostetaan saavan ihon puhtaammaksi ja hehkeämmäksi kuukauden käytöllä. Itse en ole nyt suuria muutoksia havainnut vielä, mutta eipä nämä ainakaan pahaa ole iholle tehneet! Merkin suosiosta kertoo paljon se, että meikkivoide on palkittu jo seitsemänä vuonna peräkkäin Allure-lehdessä ja Suomen Kicks-myymälöissä on se on kalliimman tason meikkivoiteista TOP-listan kärjessä sitkeästi.

Erittäin tyytyväinen olen saanut kyllä valintaani olla. Meikkivoide tasoittaa hyvin ihon sävyä ja sitä on helppo kerrostaa tarpeen mukaan peittävämmäksi. Omat silmänalukseni ovat suhteellisen tummat ja niihin bareMinerals ei ihan riitä peitoksi, mutta muuten en ole peitevoiteisiin tämän kanssa turvautunut. Sarjallahan on peitevoiteitakin, mutta niitä en ole itse kokeillut. Oma Original-versioni antaa mielestäni nätin ja hieman kuultavan lopputuloksen mikä saa ihan näyttämään siistiltä.

Oman aloituspakkaukseni tilasin siis FeelUniquen sivuilta ja normaalikokoisen meikkivoiteenkin hankin nyt samasta paikasta. Kyseisessä nettikaupassa meikkivoide on suhteellisen edullinen ja 2 euron toimituskuluilla meikkivoide tuli kotiovelle kolmessa arkipäivässä! FeelUniquen sivuilla on mahdollisuus rekisteröityä valitsemansa merkin VIP-asiakkaaksi, jolloin saa aina extra 10% alennusta merkin tuotteista ja itse olen rekisteröitynyt juurikin bareMineralsin VIP:iksi ja näin säästän sen tilaamisessa vielä enemmän. Sivustolla voi vaihtaa puolen vuoden välein sitä omaa VIP-merkkiään jos haluaa tai sitten pysyä samassa. Omalle meikkivoiteelleni tuli hintaa noin 24,- postikuluineen ja alennuksineen. Ei siis kovin kallista verrattuna siihen että se kestää suhteellisen pitkään ja Suomessa samasta saa maksaa tietääkseni vajaa 40,-.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti