sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Etsintäkuulutus!

Sain joskus jo vuosia sitten isältä lahjaksi kauan toivomiania Mangon aterimia ja se oli todellinen toiveiden täyttymys. Sen jälkeen niitä on kertynyt enemmänkin mutta vielä niitä ei ole ihan tarpeeksi. Ja mitä sainkaan huomata sitten talvella? Ne pirulaiset menivät ja lopettivat jälkiruokakoon valmistamisen ja jatkoivat vain ja ainoastaan niiden isojen aterimien sekä kahvilusikoiden valmistusta. Ja mikäs järki siinäkin on, kysyn vaan? Itsehän en ollut kerennyt hankkia kuin muutaman jälkiruokalusikan ja -haarukan. 

Äiti ystävällisesti poikkesi työmatkallaan Humppilassa Iittalan myymälässä ja löysikin sieltä minun onnekseni vielä jälkiruokakoon veitsiä myynnistä. Hän hankki niitä minulle kuusi ja nyt niitä on edes vähän. Mutta onko joku tietoinen mistä saisin lisää näitä jälkiruokakoon aterimia? Tarvitsisin siis kaikkia eli lusikoita, haarukoita ja vielä muutamia veitsiäkin. 




Olen totaalisen ihastunut tähän sarjaan ja haaveilenkin saavani niitä kasaan ison nipun jotta riittäisi isommallekin porukalle. Ja nuo jälkiruokakoon aterimet ovat loistavia leikkeleillä ja esimerkiksi voiveitsinä. Toivotaan että onni suosii ja vielä jostain löytäisin näitä ihanuuksia lisää ja saisin haalittua kasaan tarvittavan määrän. Kaikilla peukut pystyyn! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti