torstai 12. heinäkuuta 2012

Hullu kissa-akka

Työpäivä on pulkassa ja niskat on jumissa. Missähän nekin on jumiutuneet? Kotimatkalla hain paheellisesti tölkillisen Batteryä ja ai että teki hyvää pitkästä aikaa. En kovinkaan usein sitä juo mutta joskus vain tulee siihen ihan uskomaton himo! Vaikka useimmat sanoo sitä pahaksi niin itse kyllä tykkään. Ja kyllä - Battery maistuu ihan erilaiselle kuin ED tai Red Bull eli niitä on turha tulla tyrkyttämään. Ne on pahoja. Varasin tänään kampaajankin itselleni, vihdoin! Elokuun ensimmäinen päivä saan taas kunnon värin tähän tuulitukkaan ja mallikin leikataan taas kohdilleen. Siitä onkin hyvä aloitella lomaansa ja toivottavasti helteistä elokuuta. 

Kissat elää kyllä rentoa elämää. Ne jää tänne nukkumaan kun me lähdetään töihin ja ne nukkuu kun palaamme kotiin. Poikakin otti taas niin rennosti tänään ettei raaskinut paljon herättää. 


Ne kyllä vetää öisin ja välillä iltaisinkin sellaista rallia ja hippaa ettei ihmekään kun päivällä väsyttää. Ja mistä sitä tietää mitä ne täällä keksii kun me ollaan poissa. Esittävät vaan aina niin viattomia. Huomionhakuisia ne kyllä on. Kulkevat usein perässä ja vähänkin aamulla kun raottaa silmiään niin heti on varsinkin tämä poika puskemassa ja herättelemässä. Se on ihan onnessaan aamulla kun joku tulee seuraksi ja antaa ruokaa :) 

Lueskelin Kissaämmän loistavaa blogia tässä yksi päivä ja minkäs linkin sieltä kommenttiboksista löysinkään. Siellä pari lukijaa vinkkasi sivustolle missä pystyy livenä seuraamaan kissanpentujen elämää ja kauhea pentukuumehan siitä iskee! Ne on niin ihania pieniä palleroita ja sitten vielä käytiin maanantaina katsomassa yhtä 13 viikkoista Maine coonin pentua niin ei ollut hyvä idea sekään. No ei, olen realistinen ja en kyllä ota ihan heti uutta pentua vaikka kovasti mieli tekisikin. Saan kohta hullun kissa-akan leiman otsaani. Ei kiitos ! :D

Ps.Tässä vielä linkki siihen live-streamiin: http://www.ustream.tv/channel-popup/sevenkittens Ei kannata käydä katsomassa mikäli vähänkin koittaa välttää kissakuumetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti