lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kullan kimalletta ;)

No niin, ensimmäinen osa Tampereen shoppailuista nyt esille. Käytiin ostoksilla siis Cotton-liikkeessä, joka sijaitsee Finlaysonin alueella, Väinö Linnan aukiolla. Liike on painottunut aika vahvasti Michael Korsin myyntiin, mutta tarjolla on paljon myös Marc by Marc Jacobsia, Tory Burchia, Minna Parikkaa ynnä muita. En ollut aiemmin käynyt kyseisessä liikkeessä mutta olin kyllä kuullut siitä paljon hyvää. Valikoima liikkeessä on melkoisen kattava ja he jopa postittavat myynnissä olevia tuotteitaan kaikkialle Suomeen. Aikamoisella vauhdilla sieltä kuulemma aina uutuudet käydään napsimassa pois ja kannattaakin olla nopea jos sieltä jotain halajaa. Itsekin olen nyt listalla Korsin kellon suhteen. Satuin nimittäin näkemään myyjällä juuri sellaisen Korsin kulta-hopean kellon, jota haaveilen itselleni kakkoskelloksi. Niitä ei juuri nyt ole liikkeessä myynnissä, mutta varmasti vielä jossain välissä tulee. Ja siis se listalla oleminen ei sido mihinkään eli minulle vain ilmoitellaan sitten jos/kun kelloa valikoimiin tulee ja voin sitten ilmoittaa haluanko sitä vai en. Ne menee kuitenkin kuin kuumille kiville eli kauheasti ei auta niiden kanssa aikailla :) Liikkeessä sanottiin muuten myös että he ottavat toiveita vastaan eli jos omaa haavelaukkua tai -kelloa ei löydy valikoimista niin he koittavat sellaisen metsästää sinulle. Aika loistavaa palvelua mielestäni. 

Nyt kuitenkin ihan siihen omaan löytöön. Eli laukkuahan sinne Cottonille lähdin hakemaan mutta mukaan tuli myös jotain pientä extraa :)


Katselin jo aiemmin viikolla liikkeen Facebook-sivuilla kuvaa vastasaapuneista Jacobsin koruista ja kuinkäs kävikään - ihastuin yksiin korvakoruihin. Kyselin tarkkaan myyjältä että eihän korut vaan ala punertamaan ajan kuluessa ja myyjä vakuutteli niiden pitävän värinsä kyllä. Hänellä itsellään oli Jacobsin kultaiset korvakorut käytössään ja ne olivat vuoden aktiivisen käytön jälkeen edelleen todella siistit. Koruthan eivät ole kultapinnoitteisia kuten esimerkiksi Korsin kellot, mutta jotain sekoitemetallia ne ovat jonka pitäisi olla suhteellisen laadukasta.

Liikkeessä oli pariakin eri mallia korvakoruista, mutta itse ihastuin näihin ihan klassisiin kultaisiin nappeihin, jotka menevät jokaiseen tilanteeseen ja vuoden ympäri. Aikaisemminhan olen jo Shopbopin sivuilta kurkkinut näitä ihania Jacobsin nappikorvakoruja, mutta niitä ei ikävä kyllä ole ollut Cottonin valikoimissa eikä kuulemma ole ihan heti tulossakaan. Mutta erittäin tyytyväinen olen näihin nyt ja käytössäkin ne ovat jo olleet. Ihanat pienet lisät arjen touhuihin. Tästä se alkaa - nälkä kasvaa syödessä! Iik ja ihanaa ! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti