keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Roseau

Taas kun pääsi vauhtiin kollaasien rakentamisessa niin hiirikäsi ihan syyhysi päästä kasaamaan lisää ihania vaatekokonaisuuksia. Tällä kertaa päätin kasata kaksi kokonaisuutta jo aiemmin mainostetun Longchampin Roseau-laukun ympärille. Laukku on hyvin simppeli itsessään, joten ei se rajoita juuri mitenkään vaatteita. Kuitenkin siinä on oma naisellinen kaupunkilaisfiilis, joka omalla tavallaan kuiskii vaatteiksi hieman business/city chick-henkisiä osia. Tällä kertaa kasasin nämä kaksi kokonaisuutta:
Huomasin muuten heti ensimmäisen kokonaisuuden luotuani, että jostain syystä nyt houkuttelee hirveästi valkoisen yläosan ja simppelin alaosan yhdistelmä. Ajattelin kuitenkin rikkoa siistiä kokonaisuutta hieman ja yhdistin jo aiemmin nähdyn valkoisen, siistin topin rosoisiin ja osittain rikottuihin farkkuihin. Näin asusta tuli astetta rennompi ja "katukäyttöinen" omasta mielestäni. Toki siistit tummat farkut on loistavat aina, mutta nyt kaipasin jotain muuta. Mukaan Roseau ja jalkaan Tory Burchin todella yksinkertaiset sandaalit ja kokonaisuus on oikeastaan valmis. Jotain kuitenkin uupui joten lisäsin mukaan aina toimivan Korsin kelloon ja RayBanin aviatorit. Itselläni tosiaan on se tuosta hieman muokattu malli, mutta sama ajatus :) Kynsiin raikasta lakkaa ja tää likka olisi valmis viettämään shoppailupäivää tyttöjen kanssa tai sitten voitaisi lähteä J:n kanssa terassille syömään. 
Toisesta kokonaisuudesta tuli jotenkin ihan huomaamatta siisti ja osittain juhlavakin. Alkuun valitsin mukaan siniset farkut, koska ajattelin että ei aina niitä samoja farkkuja ja nyt tänä keväänähän on kova juttu juuri nuo värikkäät ja jopa kuvioidut alaosat. Itse en vielä omista mitään värikkäitä housuja, mutta kyllä kovasti sellaisten perään haikailen. Yksiä jo sovittelinkin Hennesillä, mutta vielä jäivät kauppaan (näitä sovittelin;). Jotenkin laukku ja housut eivät olleet samaa paria niin etsin yläosaksi siistin paidan ja siinä se suunta sitten muuttui. Nappasin kollaasiin helmikorvikset ja korkkarit nuden huulikiillon kera jolloin kokonaisuus muodostui aika juhlavaksi työ/ilta-asuksi. Näin värikkäät alaosat toimivat omasta mielestäni parhaiten eli yhdistettynä ihan niihin perusväreihin ja yksinkertaisiin juttuihin. 

Ah, omistaapa pohjaton pankkitili niin nappailisin taas monet kollaasien osista ostoskoriin ja nautiskelisin tulevasta keväästä ja kesästä hymy korvissa ja frappucino kädessä tyylikkäissä vaatteissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti