keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Hemmottelua

Päivä on kulunut aika lailla suunnittelujen parissa ja koneella lentoja metsästäen. Äiti on siis lähdössä Saksaan touko-kesäkuussa (ei tosiaan tiedä vielä itsekään millon sinne haluaisia lähteä) ja sille pitäisi nyt sitten löytää mahdollisimman hyvään hintaan juuri hänen toivominaan lentoaikoina lennot. Ei saa olla aamulentoja vaan iltaisin tai päivisin lennot ja totta kait suorat ja edulliset. Alunperin oli lähtö tiedossa tarkalleenkin ja nyt sitten se on muuttunut aina tarjousten myötä joka kerta johonkin suuntaan. Koita tässä nyt sitten olla hyvä tytär ja löytää lentoja, kun niidenkin hinnat vaihtelee ihan koko ajan. 

Lentojen kyttäämisen välissä hemmottelin itseäni tänään jalkahoidolla. Lueskelin aamulla läpi Jessican pientä kauneusblogia ja siellä törmäsin jalkahoidon perusteisiin jonka vuoksi innostuin liottelemaan omiakin varpaita öljyllä höystetyssä lämpimässä vedessä. Kaapeista ei löytynyt mitään erityisesti jalkahoitoon tarkoitettuja aineita joten päädyin lisäämään kuumaan veteen puhdasta hierontaöljyä hiukkasen. Istuskelin sitten kylppärissä varpaitani liotellen reilun vartin verran. Totta kait juuri tämän vartin aikana toinen kissoista ilmestyi suruisan näköisenä kylppärin ovelle ja arasteli toista etutassuaan - kotiäidin arki! Onneksi oli vain jokin ohimenevä pieni kipu pikkuisessa tassussa. Mutta jalkahoidossa osana oli myös hiukkasen raspausta ja tietysti kuorintaa. Oli jotenkin aika ylellinen olo liotella varpaitaan ihanan pehmoisessa öljyvedessä :) Koko hoidon kruunasi jalkojen rasvaus ja kynsien lakkaus ja nyt saa nauttia pehmoisista jaloista. 

Lounaaksi kokkasin tänään itselleni omelettia, koska kaapit ammottavat tyhjyyttään. Kananmunia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja mozzarellaraastetta kuitenkin löytyi kaapin perältä ja kasasin niistä itselleni täyttävän lounaan. Sivistin itseäni syönnin lomassa yhdellä jaksolla The Hillssiä ja palasin sitten päivän puuhiin. Yksi ohjelmanumero on ollut muun muassa allaolevien kirjojen selaaminen ja pienimuotoinen suunnittelu. 


Tänään pitäisi vielä poiketa ostamassa Omegaa itselle, koska viimeisetkin kapselit purkin pohjalta on napsittu ja kroppa huutaa lisää. Kauppa tosin taitaa mennä jo kohtapuoliin kiinni joten katsotaan, jos palaamme asiaan huomenissa työmatkalla. Omegasta on kyllä ollut iloa moneen vaivaan sillä kynnet kasvaa kunnioitettavaa vauhtia nykyään ja lohkeilu on melko hyvin historiaa. Rasvahapon rinnalla popsin sinkkiä, koska Life-ketjun fiksut osasivat kertoa sinkin edesauttavan omegan imeytymistä. En kyllä mene kieltämään, koska aika tehokas kombo on ollut käytössä. Syön tällä hetkellä yhtä todella kuivattavaa lääkekuuria ja ilman omegan popsimista heräisin varmaan joku aamu J:n vierestä kuivana rusinana. Ihonkin puolesta on siis ihanaa, että kevät tulee ja kuiva pakkasilma ei enää rasita ihoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti