torstai 1. maaliskuuta 2012

Herkkuleipiä

Ah, työpäivä oli loistava tänään. Asiakkaat oli hyvällä tuulella ja niin oltiin mekin! Aurinko paistoi koko päivän ja tuntui kuin tunnit olis mennyt hujauksessa. Ja mikä parasta niin töistä päästessä on vielä valoisaa eli kevät on jo ihan kohta täällä. 

Herkuttelin taas äsken lohileivillä, koska kylmäsavulohta jäi vielä eilisestä ja se on vaan niin herkullista. 


En malta odottaa, että sunnuntai tulisi jo ja päästäisiin katsomaan sitä asuntoa. Olisi ihana päästä isompaan ja tilavampaa asuntoon ja se on kait aika varmasti meidän jos vaan halutaan se. Kun J oli ollut ensimmäinen vastaaja asuntoilmoitukseen ja meidän olisi mahdollista muuttaa sinne piankin, joka on tietysti omistajan kannalta positiivinen asia. Sitten pääsee suunnittelemaan uuttaa sisustusta. Se on ihanaa puuhaa vaikka sen kanssa kyllä menee yöunetkin, kun en malta lopettaa haaveilua ja suunnittelua edes nukkumaan mennessä. Ja en kestä asua asunnossa, jos siellä on viikkotolkulla muuttolaatikoita ja tavarat isketty vain sinne tänne. Nykyisen asunnon sisustaminen tosin kesti aika kauan, koska en uskonut asuvani tässä kuin pienen hetken, mutta niin vain aika vierähti ja tästä tuli saatua kivannäköinen oma koti. Vaihtelu kyllä kelpaisi!

Tänään taidetaan suunnata mun äipän luokse, kun pitäisi auttaa sitä ostamaan lentoliput netistä ja samalla vois hieman suunnitella omia valmistujaisjuhlia, jotka olis tarkoitus viettää äitin luona kun siellä on tilaa vieraille. Kohta pääsee siis suunnittelemaan maukkaita tarjottavia. Vois vaikka tehdä tuulihattuja ja juustokakkua ja mitähän muuta sitä keksis?

J:n luonteesta kertoo muuten paljon se, että se lähti eilen illalla kesken kaiken kauppaan ja haki sieltä paketillisen Weetabix Original -muroja. Niitä sellaisia murolevyjä. Jep, se halusi pistää pystyy niiden syöntikilpailun eli juomat piiloon ja kuka on ensimmäisenä saanut tuhottua oman kuivan keksinsä. Ei se helppoa ollut, mutta hemmetin hauskaa ja vielä kun voitin koko kisan! Ei, en huijannut puolessa välissä ja vaihtanut omaa muroani J:n enemmän syötyyn muroon.. En. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti