perjantai 30. maaliskuuta 2012

Fashiolista?

Kävin aamulla siellä Marimekossa kyselemässä Jokapoika-paidan ja Blues-paidan perään ja kuinka ollakkaan hyllyssä oli Jokapoikaa. Kerrankin onni suosi ja paidasta oli juuri se Miss-malli koossa XS ja värinä mustavalkoinen ja kiikutin sen sitten innoissani sovituskoppiin. Paita oli päällä hieman erilainen kuin olin sen kuvitellut, mutta toisaalta todella harva paitaa istuu tässä kepissä hyvin. Hihat olivat aika tilavat, ehkä hieman turhankin. Sovituskopissa pyöriessäni tajusin, että pian iskee kiire töihin joten jätin paidan vielä kauppaan. Ensinnäkin paita ei siis ollut ihan sitä mitä hain ja toisekseen liikkeeseen tilataan sovitettavaksi se Blues-paita, josta aiemmin myös mainitsin. Ensi viikolla tai viimeistään seuraavalla viikolla puhelin pirisee ja käyn sovittelemassa paitoja vielä uudelleen ja teen sitten päätökseni. Kumpaankohan sitä päätyykään? 

Nyt on valmistujaisista saatu muutama kuva, mutta kyllä, ne on ihan teetettyjä paperikuvia! En omalla kameralla ehtinyt enkä edes huomannut ottaa yhtään kuvaa koko päivän aikana ja äitikin nappasi vain muutaman kuvan tarjoilupöydästä kiireellä kesken juhlinnan. Vaarin sisko kuitenkin on tehnyt elämäntyön valokuvaajana ja nappasikin muutaman valokuvan juhlista ja tarjottavista päivän aikana. Tänään sitten sain kuvat töihin ja oli jotenkin ihana nähdä pitkästä aikaa jonkun teetättäneen oikein paperisia kuvia. Hän vielä teetättää muutaman isomman kuvan meidän perheestä, ihanaa. Mutta heti kun saan kuvat skannattua koneelle niin näytän pari kuvaa tarjottavista ja kerron enemmän millaiset juhlat loppujen lopuksi olivat. Päivä meni kyllä niin nopeasti ohi, että oikein harmittaa. Mutta ihanat juhlat oli ja iso kiitos kaikille juhlissa olleille :) 

Onko ihmiset muuten tietoisia Fashiolistasta? Itse kuulin siitä joskus viime vuoden puolella, mutta vasta tämän vuoden alussa uskalsin liittyä sinne. Olin ihan varma, että jään sivustoon saman tien koukkuun ja aikalailla niinhän siinä sitten kävikin. Sivustolle siis luodaan oma profiili ja sen jälkeen aletaan keräämään omia raukkaden kohteita. Fashiolistassa voi siis 'lovettaa' oikeastaan mitä vaan vaatteista drinkkeihin - kaikkea mikä näyttää hyvältä. Sivustolla on tuotteita ääretön määrä ja hakulaatikkoon voi kirjottaa melkein mitä vaan ja hakutuloksia tulee monta sivullista joista voi valita oman lempparinsa. Jos jostain syystä oma haku ei tuota tulosta niin sivustolle on todella helppo lisätä tuotteita ja kuvia selaimeen asennettavan lisäohjelman avulla. Oman profiilin alle voi tehdä myös listoja, jotka voivat olla vaikka 'punaista', 'kaupungille', 'unelmia'. Jotkut keräävät juhlakenkiä yhteen listaan ja matkahaavekuvia toiseen listaan. Itse olen keskittynyt lähinnä kokoamaan asukokonaisuuksia erilaisiin tilanteisiin. 

Yksi sivuston hienouksista on mahdollisuus seurata toisia Fashiolistalaisia ja saada näiltä inspiraatiota. Voit seurata sivustolla ketä vaan ja sinua saatetaan seurata ja kommentoida löytöjäsi. Kannattaa käydä ehdottomasti tutustumassa sivustoon, koska kuka ei rakastaisi kauniita vaatteita ja esineitä? ;)

Käykää kurkkaamassa ja liittykää mukaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti