sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Päivän pohdintoja

Vitsit, että heräsin jotenkin pirteänä tänään. Joskus ennen seitsemää tosin heräsin ensimmäisen kerran pienoiseen päänsärkyyn, mutta iskin pään takaisin tyynyyn ja ysin aikaan oli väsymys ja pääkipu tipo tiessään. Suunnattiiin päivällä sunnuntaikahveille taas kahvilaan herkuttelemaan. Otin pikkupizzan ja perunaleivoksen teen kera. Perunaleivos on kyllä todellista herkkua. Pieni, mutta sen jälkeen ei kyllä hetkeen tee mieli mitään makeaa. Loistava sunnuntain kruunaus! 

Käytiin katsomassa tänään sitä asuntoa tässä lähellä. Se on siis kolmio, jossa on tilaa vajaat 80 neliötä ilman saunaa. Parveke löytyy ja uusittu kylppäri. MUTTA keittiö oli kamala. Se oli varmaan alkuperäisessä kunnossaa enkä tajua kuinka omistaja ei ole tehnyt sille mitään. Siellä on kaapit melkein putoamassa paikoiltaan ja kaakelit halki seinissä. Noh, mutta se onkin jonkun professorin äidin asunto joka on jäänyt hieman unholaan. Asunnossa olisi potentiaalia, koska pohjaratkaisu on ihan fiksu ja lattiassa laminaatit siistissä kunnossa. Seinätkin olivat valkoiseksi maalatut siistillä pinnalla. Ajateltiinkin kysyä antaisiko omistaja luvan kunnostaa keittiön hieman parempaan kuntoon. Ollaan nyt siis vielä yhteydessä omistajaan ja katsotaan kuinka asian kanssa on. On kyllä kumma kuinka asuntojen vuokraajat eivät kunnosta ja pidä huolta asunnoistaan, sillä se tienaisivat niillä helposti enemmän rahaa siten tai vastaavasti voisivat myydä ne parempaan hintaan. Miestäni siinä hommassa ei vaan voi hävitä, mutta tiedä sitten. Ehkä joillain on vaan liikaa rahaa ja liian vähän aikaa, että kiinnostaisi viimeistellä  paikkoja, kun kaupaksi asunnot käyvät kuitenkin. Niistä on kova pula ympäri suomea. Mutta katsotaan, kuinka asunnon kanssa käy ja palataan siihen myöhemmin!

J pyysi tänään ruoaksi spagettikastiketta, joten sitä siis luvassa vielä tämän päivän aikana. Hieman on venynyt taas kaupassa käynti ja ruokailu, mutta kohta lähdetään kauppaan ja sitten päästään kokkailemaan. Ilta meneekin melkein siinä ja sen jälkeen päästään rauhoittumaan iltaan ja nukkumaan. Huomenna on vapaa ja sehän käy mainosti. Jos on tälläinen sää, kun tänään niin pitäisi varmaan lähteä ulkoilemaan ja nauttimaan raikkaasta kevätilmasta. Joku asiakas sanoi eilen, että hänen mielessään kevät alkaa aina maaliskuun 1. päivä ja huomasin että se on kyllä totta joka vuosi. Maaliskuun aikana tapahtuu usein aika mullistus luonnossa ja huhtikuussa ollaankin jo hyvällä tuulella pitkälti lämpimässä keväässä. Vaatteet kevenee ja nämä pääsevät ulkoilemaan tasaiseen tahtiin: 
Kuva: Ray-ban.com
En huomannut ottaa päivän valolla hyvää kuvaa omista piloteistani, mutta nappasin kuvan RayBanien omilta sivuilta. Omat ovat siis alkuperäisten aviatoreiden uudempi versio, joka on huomattavasti parempi useiden ihmisten kasvoilla. Linssi ei ole ihan niin tippamallinen, joten se ei makaa poskilla ja se on sopusuhtaisempi kasvoilla. Värinä itselläni on kultaiset pokat joissa on ruskea liukuväri linssissä. Kevyet ja tyylikkäät. Olivat luotto aurinkolasini Thaimaassa. Toisena vaihtoehtona mukana oli Furlan muoviset pilotit, mutta ne olivat enimmäkseen kotelon uumenissa. 

Tämän kevään löytönä ovat Givenchyn uudesta mallistosta poimitut muoviset, hieman pilottihenkiset aurinkolasit. Laseissa on tämän kevään ja kesän kuumimpia juttuja aurinkolasien suhteen: ne ovat melko kookkaat, niissä on kapea aisa, linsseissä on liukuväri, kultaiset yksityiskohdat, pilottimalli ja pienet koristeet aisoissa. Malli istuu suhteellisen hyvin jopa minun nokalleni eli nämä saattavat hyvinkin olla lisä aurinkolasivalikoimaani ellei eteen satu jotain mukamas parempaa. Tai no kuka sanoi ettei voisi hankkia useampia ;) 
Kuvakaappaus maahantuojan sivuilta

Sellaista ohjelmassa siis tänään. J on jo melko terve eli se palaa huomenna normaaliin arkeen töiden parissa ja itse nautin siis tosiaankin vapaasta. Tulevalla viikolla tai seuraavalla mennään todennäköisesti iltaa istumaan pomojeni kanssa valmistumiseni kunniaksi ja tiedossa on siis hyvä ilta. Meillä on loistava porukka, joten tulee varmasti hauskaa ja luvassa on ehdottomasti hyvää ruokaa. En malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti