lauantai 3. maaliskuuta 2012

Aurinkoinen päivä!

Tänään oli vihdoin se päivä, kun muistin kaivaa RayBanit nenälleni aamulla töihin lähteissäni. Mutta aurinko paistoi taas niin upeasti ettei niitä olisi voinut unohtaakaan. Ja kaiken lisäksi ne lasit on lempiaurinkolasini tällä hetkellä. Tosin, olen tainnut löytää niille kaveritkin, mutta en vielä ole tehnyt mitään ratkaisevaa sen suhteen..

Työpäivä meni hujauksessa, mutta ehdittiin herkutella pomon kanssa nopeasti laskiaispullilla työn lomassa :D Tänään on pomon synttäripäivä ja kävinkin hakemassa sille keväisen kimpun jo heti aamusta. Täällä on yksi loistava kukkakauppa jossa saa kyllä kauneimmat kimput joita olen nähnyt. Siellä ei sidota niitä tylsiä yksi ruusu-yksi oksa vihreää-ja nauha -kimppuja vaan jokainen on huolella tehty kokonaisuus. Ja kukat on todella kestäviä eivätkä nuukahda kesken viikon huonommallakaan pidolla. Loistavaa palvelua ja aion pysyä heidän asiakkaanaan varmasti niin pitkään, kun liike vaan täällä pysyy.

J oli tehnyt meille romanttisen päivällisen kotiin, kun palasin töistä: pizzaa ja siideriä valmiiksi katettuna :D Sille ei ilmeisesti kelvannut mun eilen kokkaama tonnikalapasta, jota on vielä kaapissa. Toisaalta se on kyllä niin pizzan perään, että katsoi tilaisuutensa tulleen ja haki meille herkkuansa. Kävihän se, kun ei tavaksi tule. Itse kun en kovinkaan ole pizzojen perään paitsi jossain hyvissä ravintoloissa joissa niihin saa vuohenjuustoa ja rucolaa, nam!

Nyt olen kotona nauttimassa vastasiivotusta kodista ja J on veljensä luona varpajaisissa. Eilen aamulla oli tullut viesti, että pieni poika on nyt vihdoin syntynyt. Niiden suku on kyllä vahvoilla sillä siellä on nyt poikia vaikka muille jakaa. J:llä on kolme veljeä ja kaksi niistä on jo saanut poikalapsen. Eipä ainakaan ihan heti se suku kuihdu kasaan. Mutta hyvähän se on. Tulevaisuudessa naisilla on mistä valita ;)

Minä lähden tässä illalla veljen luokse iltaa istumaan, kun se soitteli että valkkari on ostettuna ja kaapissa on kuulemma skumppa jonka olen sinne aiemmin unohtanut. Kuinkas se on mahdollista? Noh, ehkä pitäisi siis siirtyä suihkuun ja laittaa itseään valmiiksi. Yhtään en tiedä mitä laittaa päälle, kun kutsu tuli aika yllättäen, mutta eiköhän sitä jotain keksitä. Veljellä on muuten muutto huhtikuun alussa yhteen uuden tyttöystävänsä kanssa ja jos me saadan huomenna se kämppä niin meillä on muutto samaan aikaan. Voi olla aika homma muuttaa monta kämppää samaan aikaan, mutta se nyt ei ole vielä varmaa. Kiva on päästä näkemään ainakin heidän tuleva asunto!

Nyt alan valmistautumaan ja jatkan iltaa näiden tunnelmien merkeissä:

Kuvat: Weheartit.com
Ihanaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti