sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Naistenpäivän ostoksia

Kirjoittelinkin jo meidän naistenpäivästä, joka vietettiin äidin kanssa Helsingin kauppojen notkuvien hyllyjen äärellä. Äiti tosiaan teki enemmänkin löytöjä, mutta itselle tarttui mukaan vain muutama tarpeellinen tuote jotka olivat jo loppumassa. Koitin myös etsiä itselleni vaatteita valmistujaisiin, mutta en löytänyt oikein mitään joka olisi iskenyt tajunnan kankaalle. Ehkä etsintää vaikeutti se että en tiennyt oikein mitä etsiä. Haluan ehkä mekon, mutta en kuitenkaan mitään erityisen juhlavaa tai sitten siistit housut ja jonkun ihanan paidan tai sitten hameen ja sellaisen siistin satiinipaidan tai.. Pitäisi päättää niin tietäisi mihin suuntaisi ja mitä etsimään..

Se mitä kuitenkin löysin oli jo aiemmin mainitsemani Lumenen seerumi, MAC:in peitevoide sekä Omega 3-nappulat Life-myymälästä. Nappasin mukaan myös muutaman meikkivoidetesterin sillä oma meikkivoiteeni alkaa olla aika finaalissa ja uuden metsästys alkaa. Tällä hetkellä käytössä on Everyday Mineralsin jauhemainen mineraalimeikkivoide mutta kasvot kuivuvat rusinaksi parasta aikaa, joten toiveissa on löytää jokin nestemäinen ja kosteuttava meikkivoide. Stockmannilta mukaan tarttuikin Lancomen Photogenic Lumessence meikkivoiteesta sävyn 01 testeri ja MAC:n standilta sain kokeiluun pienen purkillisen Studio Sculpt meikkivoidetta sävyssä NC30.


Heti kotiin päästyäni huomasin MACin meikkivoidetesterin olevan ehdottomasti liian tumman. Meikkivoidetta sai vielä melko riittoisan määrän eli siitä olisi testaillut muutamaankin otteeseen, mutta sävy on omalle iholleni pari astetta liian tumma ja tekee siis aivan luonnottoman värin kasvoille. Kokeilin kuitenkin tuotetta leuan alueelle ja huomasin, että se on myös ehkä hiukan liian tujua tavaraa omalle iholleni tällä hetkellä (meikkivoide on siis vedenkestävää) ja tämän huomattuani väärän sävyn saaminen ei harmittanut enää niin paljon. 

Lancomen meikkivoidetta annettiin purkkiin todella pieni määrä ja siitä riitti juuri ja juuri koko kasvoille, kun sen sienellä levitin. Sävy oli juuri oikea ja olenkin huomannut, että kyseisen merkin meikkivoiteista löytyy aika sopivia sävyjä omalle iholleni. Käytin melko pitkään saman merkin Color Ideal -meikkivoidetta, mutta tuote lopetettiin joten siirryin toisiin merkkeihin. Myyjä kehui Photogenic:in olevan kosteuttavaa ja ihon hilseilyn ei pitäisi korostua tämän meikkivoiteen kanssa. Peittoa tuotteesta ei juurikaan saa ja sen myös huomasin. Meikkivoide oli kuitenkin aika hyvää iholla ja sopi todella kuivalle iholleni sulautuen melko siististi kasvoille. Peitevoiteen kanssa tuote on varmasti aika loistavaa. Ajattelinkin käydä kysymässä vielä uuden näytteen meikkivoiteesta, jotta varmistun tuotteen sopivuudesta. On mielestäni turhan riskipeliä ostaa monen kymmenen euron arvoista meikkivoidetta ilman testausta.

MACin myyjältä ostin myös luottotuotettani eli heidän Select Moisturecover -peitevoidettaan, joka on hyväksi havaittu. Peitevoide on nestemäistä ja melko kevyttä, mutta peittää silti tehokkaasti silmänalusten mustat laput ja muita ihon värivirheitä. Sävyvalikoima on myös tosi runsas joten jokaiseen vuodenaikaan löytyy kyllä oma värinsä joten ei tarvitse kulkea pandana pitkin kyliä. Suosittelen kyllä kokeilemaan ainetta. Aine on melko riittoisaa ja hintaa putkilolla taisi olla 18,-. Harmi vain, ettei tuotetta saa Suomesta kuin Helsingistä ja Turusta. Nettikaupoistakaan ei oikein löydy valikoimaa kuin muutaman luomivärin verran. 


Aiemmassa postauksessa pohdin jo Lumenen Vitamin C+ Ravitsevan Tehohoidon ostamista ja käyttämistä ja nyt se siirtyi kaupan hyllyltä omalle hyllylleni piristeeksi. Lasipullossa on siis alaosassa pinkinväristä ja yläosassa keltaista nestettä, jotka ravistettaessa sekoittuvat ja tuloksena on kasvoja tehokkaasti kosteuttava ja hoitava, helmiäisenä hohtava, persikanvärinen seerumi.



Aineen pitäisi kosteuttaa kuivinkin iho ja antaa sille elinvoimaa ja juuri näitä ominaisuuksia oma ihoni tällä hetkellä kyllä kaipaa sillä syön lääkekuuria, joka kuivattaa ihostani viimeisetkin elinvoimat kyllä hieman liiankin tehokkaasti. Tuotetta käytetään oman kosteusvoiteen alla joko kerran tai kaksi päivässä oman tarpeen mukaan. Seerumin käytölle on annettu ikäsuositukseksi Lumenen omilla sivuilla 25+ ja koska itse en ihan vielä tuota kriteeriä täytä niin en aio käyttää tuotetta jokapäiväisesti. Vielä en ole ehtinyt tuotetta testaamaan, mutta heti kun on kokemuksia niin jaan ne kyllä! 

Omegat käytiin äidin kanssa hakemassa Life-myymälästä, jonka tuotteita nykyään suosin. Olen aiemmin syönyt Möllerin Tuplan muodossa omegaa, mutta nykyisin käytän Lifen omaa omega-valmistetta, jossa on varsinaista omega3-rasvahappoa todella reilusti. Purkki maksaa 19,90,- ja siinä on 120 kapselia, joita otetaan 1-2 päivittäin. Itse otan 2 tablettia illan aikana yhdessä lääkkeeni ja sinkin kanssa. Sinkki auttaa muuten rasvahappoa imeytymään ja on muutenkin avuksi iholle ja kynsille sekä vastustuskyvylle. Hyvä kombo ja on toiminut ainakin omalla kohdalla tehokkaasti. 

Näiden avulla päästään taas jonkin aikaa eteenpäin ja täytyy nyt käydä sitä meikkivoidenäytettä pyytämässä vielä uudestaan täältä meidän Sokokselta jos vaikka olisi kerrankin näin helpolla löytynyt uusi loistotuote. Toivotaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti