maanantai 5. maaliskuuta 2012

Maanantain aamua

Vapaapäivän aamun kruunaa kissat, tikkari ja aurinko! Niistä on hempeä aamu tehty. Koko asunto kylpee auringossa isojen ikkunoiden ansioista ja kaikki ne inhottavat kissankarvat ja pölyhiukkaset tulevat näkyviin. Nyt niistä ei kuitenkaan jaksa välittää, kun mieli on hyvä ja olo on energinen. 

J lähti tänään viikon sairastelun jälkeen takaisin töihin aamuaikaiseen, mutta soitteli jo äsken sieltä siitä asunnosta, jota käytiin katsomassa. Asunnon omistaja oli soitellut ja kysellyt lisää keittiöehdotuksestamme. Eli kysyimme olisiko keittiölle mahdollista tehdä jotain yhteistyössä hänen kanssaa. Omasta pussistamme emme ala keittiötä remppaamaan, kun kyseessä on kuitenkin vuokra-asunto. Nyt J tekee isänsä kanssa ilmeisesti jotain laskelmia ja soittelevat tämän päivän aikana vielä takaisin omistajalle niin katsotaan mihin suuntaan asia etenee. 

Aamusta kuvasin omat aurinkolasinikin, kun eilen sain aikaan vain lainakuvan RayBanien omilta nettisivuilta. Samalla napsin muutaman kuvan aamuhetkestä kissojen kanssa. Me täällä vaan herkutellaan :) 
Tuli illalla puhetta J:n kanssa siitä, että mitä se laittaa valmistujaisiin päälle ja ohimennen päästiinkin ihanaan aiheeseen eli lahjoihin! Valmistujaisten ja synttäreitteni välillä on vain vajaa kaksi viikkoa eli kysymys oli haluanko kaksi hieman pienempää lahjaa vai yhden lahjan. J on osoittautunut aika loistavaksi lahjojen keksijäksi joten pyysin yhtä ihanaa lahjaa, jonka voisin saada vasta syntymäpäivänäni. Näin jotain jää myös sille  varsinaiselle synttäripäivälle, koska valmistujaisissa juhlitaan varmasti samalla hieman myös synttäreitäni. 

Tänään aamulla olenkin taas hieman pohdiskellut niitä tarjottavia, joita voisin tehdä valmistujaisiin. Lista alkaa hahmottumaan aika hyvin ja sen voisi koota yhteen tässä jossain välissä. Ihana päästä kokkailemaan kaikkia herkkuja ja ennen kaikkea syömään niitä! Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti